May 30

De speil Sim Hiorg geeft u een inzicht in het werk, de organisatie en het beheer van de goede doelen die in het dagelijks gebruik.


Sim Hiorg spelen - hoe het werkt


In Sim Hiorg je zorgen te maken over de aanschaf van voertuigen van hulpdiensten, onder anderen.Wat te verwachten van Sim-Hiorg

Sim Hiorg is een browser spel dat je maakt vrijwel een geleider van een fictieve stad doelen. Het brengt je dichter bij de complexiteit en de verschillende processen in de organisatie en planning van deze organisaties.

Het spel is volledig gratis. Er is geen reclame en geen aankopen noodzakelijk dat je verder komt in het spel.

In het begin krijg je een miljoen virtuele euro die zij investeren in de aankoop van grond, vastgoed en voertuigen. Het geld moet je verstandig investeren, zodat de verschillende organisaties werpen nieuw geld voor de aankoop. Je moet ook personeel dat moet worden opgeleid en betaald.

Met de verbetering van uw outreach en nieuwe bewoners komen naar de stad, dus een grotere behoefte ontstaat. Dus groeien uw stad en natuurlijk het netwerk van organisaties. Dit verhoogt niet alleen de financiële kosten, maar ook het management talent is in de vraag.

Beetje bij beetje bouw je een brandweer, zorgen voor een reddingsdienst beschikbaar en bieden de politie voor de veiligheid. Ook de THW is een integraal onderdeel van het spel.

Om geld te verdienen, stuur het personeel van de verschillende organen op patrouille, bellen om fondsenwervers of om een ​​open dag te organiseren. Op deze financiering brandweer en Co zijn geïnstrueerd in het echte leven.

Om in te loggen

Om het spel te spelen, moet je inloggen op bGamed.de.

 1. Bel de site van bGamed op. Aan de rechterkant vindt u 'Nog niet geregistreerd? "Onder het een link naar het inschrijfformulier.
 2. Voer daar de vereiste gegevens in en bevestig de registratie bij de activatie e-mail die u na het ontvangen.
 3. U kunt op de inmiddels ter plaatse van Sim Hiorg login. Deze zijn te vinden op de rechterkant boven de plaats twee knoppen. Selecteer "Aanmelden bGamed.de".
 4. Vul uw gebruikersnaam gebruikt en klik op "next".
 5. U wordt doorgestuurd en gevraagd om de login verzoek van Sim Hiorg met "Ok" bevestigen.

U kunt nu beginnen met het spel en dompel je onder in de wereld van Sim Hiorg.

Oprichting van de brandweer

In het begin van het spel moet je heel voorzichtig zijn op uw budget. Vanwege dit, biedt de bouw van een vrijwillige brandweer, omdat dit niet de kosten oplopen.

 1. Eerst moet je een geschikte woning voor uw brandweer nodig. Selecteer in de werkbalk "Eigenschappen" en vervolgens "bouwen Neue Wache".
 2. Je krijgt een doos waarin er vele kleine dozen. Dit zijn de beschikbare percelen van uw stad. Groene doos je kunt veroorloven, rood zijn te duur. Houd de cursor over een van de vakjes om uit te vinden de prijs en de grootte. Aan het begin van een stuk land met 150 vierkante meter voor 150.000 € is voldoende. Klik op het juiste vakje om de site te selecteren.
 3. Vervolgens moet je kiezen hoe je nieuwe garde te worden genoemd en wat voor soort organisatie is. U kunt de politie en andere instellingen later te creëren. Bevestig uw keuze door te klikken op "Ja, kopen".
 4. U bent nu in het bezit zijn van een eerste woning. Onder "Eigenschappen" alle percelen zijn vermeld. Selecteer uw nieuwe horloge en klik rechts op de "Hall build". Hier kunt u verschillende functies op verschillende prijzen te kiezen. Bevestig uw keuze daarna. Hier de voltooiing van de zaal, het duurt lang.
 5. Is uw hal klaar gebouwd, u een noodsituatie voertuig nodig. Selecteer vervolgens de bovenste balk "voertuig".
 6. Aan de linkerkant, klikt u op "Winkel". Hier vindt u alle auto's die je kunt kopen vinden. Volg het advies van de website om een ​​goedkope auto te kopen om te beginnen. Later, kunt u extra verschillend zijn voor al hun bewakers te kopen.

Je hebt nu je eerste inzetbare Volunteer Fire Department, die is uitgerust met een hal en een eerste voertuig.

Om uw medewerkers te trainen

Net als in het echte leven, de hulpverleners neemt een andere positie op het werk. Ze moeten training krijgen.

 1. Selecteer in de bovenste balk "Persoonlijk" en dan uw nieuwe brandweerkazerne. U krijgt nu een lijst van de medewerkers van de brandweer.
 2. Voor uw voltallige personeel ontvangt een basisopleiding, selecteert u voor elke werknemer "troop Module 1". Aan het einde van de lijst, klik op de knop "toewijzing".
 3. De training wordt beheerst door de aard van uw hoede. Bouw een Brandweer later, zijn er cursussen zoals leiderschap training voor de centrale brandweer, ook wel Bmd.

Uw medewerkers worden nu opgeleid. De opleiding duurt 30 minuten en vervolgens het personeel beschikbaar zijn voor de respectievelijke items.

Voor groei, moet je geld te verdienen

Zo kunt u uitbreiden van uw doelen blijven, moet je geld te verdienen. Dit wordt gedaan met Sim Hiorg met zogenaamde acties.

 1. In het "actie". Hier vindt u op zoek bent naar uit uw respectieve station.
 2. U kunt vervolgens de duur van de actie. Van 07:50 uur en dit kan duren. Per 30 minuten verdien je 100 euro.
 3. De voertuigen van hulpdiensten bij Sim Hiorg zijn aangesloten zoals in het echte leven via digitale radio met de controle centrum. Dit betekent dat de gesprekken tijdens een actie worden geaccepteerd toch. Indien dit het geval is, wordt de actie geannuleerd en u geen verdienste ontvangen. Dat is de reden waarom je de periode van de actie verstandig moeten kiezen.

Sim Hiorg is een realistische spel

Om te kunnen Sim Hiorg inspireren, moet je een grote belangstelling voor de gebruikelijke goede doelen hebben. Hoe groter het netwerk, hoe lastig het is, deze organisatie betrouwbaar. Dit is ook te wijten aan het realisme van het spel dat een goed inzicht in het werk van de organisaties biedt. Zoals vaak gebeurt, echter, met de browser games, je zal niet grafische spel bij Sim Hiorg vinden. Het bestaat alleen uit foto's en overzichten die veranderen door uw tussenkomst.

Tags: software, Games, politie, brandweer, Browser Game

Gerelateerde Artikelen aan Sim Hiorg spelen - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden