May 30

Steeds meer huishoudens rekenen op laminaatvloer. Alles goed en wel en praktisch. Hoe zorg je ervoor dat alles schoon is ingegoten en bedekt? Hier helpt siliconen.


Siliconen voor laminaat - Doel


Silicium kan worden gebruikt bij de verwerking van laminaat.Wat je nodig hebt:

  • Silicone voor laminaat
  • Joint Filler
  • Silicone pistool

Om een ​​nieuwe vloerbedekking leggen, betekent dat deze beslaat de hele oppervlakte aan de rand perfect. Echter, er zijn verschillen die u moet zich bewust zijn. Terwijl u textiele vloerbedekking up kan leggen aan de randen, dit is voor anderen, zoals laminaat of parket, niet mogelijk. Dit komt omdat deze materialen "werken". Dit betekent dat ze verschillend reageren afhankelijk van de temperatuur invloed bij krimp of uitzetting. Dus hier zijn gewrichten te vertrekken. Natuurlijk zijn deze spleten nog gesloten, bijvoorbeeld het binnendringen van vocht. Hiertoe wordt silicone gebruikt in de meeste gevallen.

Gebruik bij het leggen van laminaat siliconen?

  • Verbindingen, die blijven leggend cursus worden gesloten. Dit alleen vanwege de optiek.
  • Als we te maken hebben met laminaat, echter, zijn de geesten. Terwijl sommige maken voegen met acryl grout, anderen zweren bij een Silikonverfugung.
  • Hiervoor moet u weten dat een Acrylverfugung na uitharding tot een relatief vaste massa. Daarom wordt meestal gebruikt buitenshuis. Silicon echter reserves na droging optimale elasticiteit, dat spreekt voor de verwerking in laminaat.

Voor de silicone toepassing

  • Silicone, dus je kunt zowel wand gewrichten en dilatatievoegen voor het laminaat, bijvoorbeeld bij overgangen naar andere bekledingen gebruikt. Er is zo'n silicone in verschillende houtsoorten. Vóór de verwerking, moet de gezamenlijke absoluut stof- en vetvrij zijn. De siliconen cassette wordt geplaatst in het pistool en de silicone aldus gedrukt in de voeg. Dan moet je de overtollige verwijderen met de gezamenlijke vulmiddel.
  • Moeten de gezamenlijke een beetje te groot, dan kunt u zagen laminaat blijft strip, die u vervolgens kunt gebruiken met siliconen in het gelijk. Om dit te doen, geef siliconen in de gewrichten en het indrukken van een laminaat strip. Als u randvoegen hebt gevuld met siliconen, moet je zeker niet plinten installeren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en kleuren. Dus grouting is volledig onzichtbaar.
  • Bij overgangen van laminaat tot stenen vloeren vullen het gat ook op siliconen. Neem vervolgens een zelf-splitsing rail met een continue baan op de bodem. Na het verwijderen van de lijm beschermende film, druk op de rail in de silicone. Dus niet alleen de overgang, maar ook de rail blijft elastisch.

Tags: Yourself, laminaat, siliconen

Gerelateerde Artikelen aan Siliconen voor laminaat - Doel

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden