June 1

Bent u van plan een vakantie in Turkije en van daar goedkope sigaretten te brengen? Dan moet u zich bewust zijn van de regels voor de sigaret invoer in Duitsland.


Sigaretten uit Turkije geïmporteerd - Tips voor toeristen


In Turkije, krijg je sigaretten vaak op de helft van de Duitse prijs.Sigaretten uit Turkije - een goedkoop alternatief

Roken is duur - deze niet-rokers altijd blij Ongepast argument tegen de wijdverbreide ondeugden is veel meer dan een greep uit de lucht tegenargument. Iedereen die een pakje sigaretten merk in Duitsland koopt, kan worden verwacht met sappige prijzen, meer en meer van de € 10 mark naderen. Daarom is het zinvol om sigaretten uit het buitenland te brengen, want er zijn meestal een stuk goedkoper. In aanvulling op de Oost-Europese landen in het bijzonder, wordt Turkije gezien als een referentieland voor goedkope sigaretten. Veel Duitse hebben familieleden in Turkije en te profiteren van hun vakantie reizen ook kan iets om te roken te brengen. Maar zodat je niet invoerrechten te betalen bij de douane en de aankoop in Turkije is echt de moeite waard, moet u overwegen een aantal dingen van de invoer van sigaretten.

Hoe de sigaret invoer

  • Als u op vakantie in Turkije, kunt u uiteraard een aantal sigaretten roken of andere parafernalia van vakantie. Voor de hoeveelheden en er zijn duidelijke grenzen.
  • Om toegelaten te worden tot een maximum van tweehonderd sigaretten uit de Turkije vakantie te brengen. Als u rookt sigaren, kan het zelfs honderd. Voor sigaren vermindert de hoeveelheid van vijftig, met tabak (Shisha tabak!) Zijn slechts tweehonderdvijftig gram toegestaan.
  • Als u onder deze vrijstellingen te blijven, kunt u de zogenaamde "groene uitgang" bij binnenkomst passeren en worden meestal niet lastig gevallen. Het kan echter altijd komen om bemonstering van de bagage, dat is de reden waarom je de invoer van sigaretten moet houden noodzakelijkerwijs aan de toegestane limieten.

Tags: Travel, Douane, Turkije

Gerelateerde Artikelen aan Sigaretten uit Turkije geïmporteerd - Tips voor toeristen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden