May 30

Als u een Apple iPod of iPhone, zodat je nodig hebt om muziek in het algemeen, de iTunes-software. Aangezien deze regeling betrekkelijk omslachtig en complex, is de software Sharepod een alternatief dat is veel gemakkelijker te gebruiken. Doet het programma is niet in Windows, zodat u het probleem in de meeste gevallen relatief snel kunnen corrigeren.


SharePod werkt niet - wat te doen?


Met SharePod kunt muziek overbrengen. © Enrico_Kahnt / PixelioMet SharePod krijg je een handige iTunes Alternatieve


SharePod werkt niet - wat te doen?Voor veel gebruikers van de iPhone of iPod, de iTunes-programma bekend of te omslachtig of te macht honger. Doorgaans u deze software om muziek of video's van uw computer nodig. Direct boven de werkplek, helaas is dat niet werkt.

  • De gratis Freeware SharePod is er een zeer goed alternatief voor iTunes. Dit programma kan een stuk eenvoudiger te bedienen en vereist ook veel minder stroom dan iTunes. De gebruikersinterface is in het Engels wel, maar zegt bijna vanzelf.
  • Verbindt u uw iPod of iPhone aan op uw computer en start het programma SharePod. Dit erkent de Apple-apparaten, zodat u gemakkelijk muziek of andere gegevens over te dragen.
  • Installeer de software kan onder alle huidige Windows-systemen. In sommige gevallen kan het gebeuren dat het programma niet werkt en breekt na het starten met een foutmelding. Is dit ook het geval is voor u, zodat u heel snel op te lossen het probleem in Windows.


SharePod werkt niet - wat te doen?

Goede oplossingen als het programma niet werkt

  1. Werkt niet nadat u uw SharePod en crashes te beginnen, moet u de software de eerste ding over het Windows Configuratiescherm te verwijderen en start de computer opnieuw op.
  2. Open uw webbrowser en laadt het programma SharePod opnieuw downloaden van het internet. Om de laatste versie op uw computer te krijgen. Voer de installatie na het downloaden en volg de instructies op het scherm.
  3. SharePod is geïnstalleerd, dus klik op de link van het programma met de muis en kies in het menu Eigenschappen. Voor compatibiliteit de optie "Als administrator uitvoeren" en sla deze instelling.
  4. Je moet nu in staat om te starten en te gebruiken SharePod zonder problemen en fouten.


SharePod werkt niet - wat te doen?In Windows, de software moet worden uitgevoerd in ieder geval als een admin uitgevoerd, anders zou kunnen leiden tot een foutmelding. Het programma werkt ook met de nieuwste versie van iTunes zonder enige problemen en je kunt je muziek over te zetten in een paar minuten op uw iPod of iPhone.


SharePod werkt niet - wat te doen?SharePod werkt niet - wat te doen?

Tags: Internet, software, consumentenelektronica, Apple, Windows, functie, iPod

Gerelateerde Artikelen aan SharePod werkt niet - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden