May 30

Een tabel beïnvloedt pas echt gedekt als de bijpassende gevouwen servetten zijn aanwezig. Voor een feestelijke tafel kijken monochrome servetten in de vorm van een vlinder met gem. Voor de zomerse tabel vouwen servetten met bloem patroon als vlinder en versieren de tafel met bloemen.


Servet vouwen - dus het is een vlinder


Voor een mooie tafeldecoratie omvat perfect gevouwen servetten.Wat je nodig hebt:

 • Papieren servet 40 x 40 cm


Servet vouwen - dus het is een vlinder


Punt 9 © Christa Klem

Folding instructies voor de vlinder

Heeft u een speciale tabel wilt, proberen om servetten vouwen in een vlinder. De afgewerkte gevouwen servet lijkt op een vlinder zijn vleugels spreidt. Deze vlinder is indrukwekkend, maar niet moeilijk nachzufalten. Het is belangrijk om de stappen van het vouwen exact instructies uitvoeren. Druk op de rand na het vouwen altijd stevig vast. Neem voldoende tijd, dan is deze vlinder beheren u:

 1. Neem een ​​dun papier servet. Zet dit als het komt uit de verpakking, voor hem op de tafel.
 2. Vouw de rechterkant, ze plat en weer opent. Draai het servet en sloeg de onderkant naar boven. Vouw het servet op weer.
 3. Nu twee diagonale lijnen op het servet. Draai het servet.
 4. Vouw het servet in de helft. Rechts zet de links en heropenen.
 5. Vouw het servet van boven en opent ook weer terug. Aan het verband acht kleine driehoeken worden nu veroorzaakt door de rimpels.
 6. Neem het servet in beide handen en duw het centrum samen. Het resultaat is een driehoek. Borstel de servet goed glad.
 7. De open zijde van het verband naar beneden. Neem de linker benedenhoek en vouw in de richting van het centrum. Right Corner vouwt ook in de richting van het centrum.
 8. Nu heb je het servet te draaien en druk op de laagste piek rond naar het midden. Je hebt nu de vorm van een "Papierschiffchens" voor hem.
 9. Raadpleeg weer het servet. Houd de wijsvinger van de rechthoekige driehoek en trek met de linker wijsvinger die rust tip naar beneden. De linker gebeurt in omgekeerde driehoek.
 10. U moet opnieuw contact opnemen met de servet. De naar boven gerichte tip naar voren te klappen, zodat de bovenkant vormt een rechte lijn.
 11. Buig deel van de tip weer omhoog. Het resultaat is een driehoekje.
 12. Vouw de linkerkant achter de rechterkant.
 13. De bovenliggende kant heb je te vouwen naar linksboven.
 14. De andere kant, vouw achter. Met andere woorden, vouw het verband in het midden samen.
 15. Vouw het servet en klaar is de vlinder.


Servet vouwen - dus het is een vlinder


Punt 9 na afronding © Christa KlemVoor witte schotels een gevouwen vlinder past in een sterke kleur, zoals rood. Hij is de eye-catcher op uw tafel wanneer u het verspreiden op je bord. Voor een zomerse tafel setting, Tinker Naast kleurrijke papier bloemen als tafeldecoratie.

Servet vouwen - dus het is mogelijk

Oefen het vouwen van een servet altijd eerst met een eenvoudige papieren servetten. Heb je een beetje vaardigheid verworven in rimpels, kunt u durft te vouwen van een waterlelie. Over het algemeen zie servetten van adellijke, ongeacht of u kiest voor de eenvoudige gekookt rundvlees of het vouwen van een bestek zak.


Servet vouwen - dus het is een vlinder


punt 12 © Christa KlemServet vouwen - dus het is een vlinder


punt 13 © Christa KlemServet vouwen - dus het is een vlinder


Finish is de vlinder. © Christa Klem

Tags: tafeldecoratie, Tinker, servetten, vouwen instructies, vlinder, Tafelspitz

Gerelateerde Artikelen aan Servet vouwen - dus het is een vlinder

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden