May 30

Je houdt van je Senseo apparaat, omdat dit zal u te voorzien van een heerlijke koffie. Nu is uw machine niet meer wilt, hoe je wilt, echter, omdat het geen water meer opneemt - en zonder water, is er geen koffie.


Senseo geen water meer opnemen - wat te doen?


Hoe je dat doet, zodat u niet hoeft te doen van uw geliefde SenseoWanneer de Senseo machine trekt zich terug uit het water

  • Als uw Senseo machine trekt zich terug uit het water, dus moet u eerst nagaan of u iets anders gedaan dan in het koffiezetapparaat hebben. Hebben ze de fatale fout, vul de tank met melk in plaats van water? Hier het probleem zou kunnen liggen. De tank van de Senseo-machine moet worden gevuld met water. Als je echt hebt gegeven melk in de tank, dit is waarschijnlijk de reden waarom uw machine gaat in staking. Als dit het geval is, dan is de kans hier nogal slecht. Zelfs als de machine weer zou moeten werken, dus je zal binnenkort een onaangename geur waarnemen, omdat de melk is opgeslagen in uw machine en de geur kan niet worden verwijderd.
  • Het kan ook zijn dat je de tank tijdens het brouwproces de koffie weg vroeg. Daarom heeft de machine veel lucht aangetrokken en dus trekt er geen water meer. Maar dit probleem kan eenvoudig worden vastgesteld. Verwijder het waterreservoir en voeg een beetje water in het gat in de tank klep. Als u vervolgens opnieuw te installeren de gevulde tank, moet je koffie machine weer aan het werk.
  • Er kan evenwel worden dat de afsluiter vast en de motor trekt daarom niet meer water. In dit geval, drukt u gewoon op een paar keer op het ventiel. Als je dan hebt geplaatst de gevulde watertank, druk op de knop voor koffie voorbereiding. En meestal het runnen van uw Senseo machine weer goed.

Andere oorzaken van het defect

  • Controleer nogmaals of de klep goed gesloten is. Mocht dit niet het geval zijn, dit is waarschijnlijk de reden dat uw Senseo machine trekt geen water. Zorg daarom ervoor dat het deksel goed gesloten, en dus je kunt gaan om het probleem uit de weg.
  • Als uw Senseo machine trekt zich terug uit het water, kan het ook zijn dat de watertank heeft een defect. Specifiek kan het gevolg zijn van de afdichtring, dat zich onder de watertank. Als dat defect is, moet u een nieuwe afdichtring voor uw watertank ingesteld.
  • Als al deze methoden niet helpen en de Senseo-machine blijft absorbeert geen water, dus het meest handig om zelf een nieuw koffiezetapparaat toe zou zijn, omdat de reparatiekosten meestal hoger dan wanneer je een nieuw model te kopen worden gehouden. Maar als je nog steeds onder de garantie valt, zodat u de oude machine te wisselen naar een functioneel.

Het is ook belangrijk dat je goede zorg van uw Senseo machine te nemen. Mocht het water erg kalkhoudend, zodat u uw machine ontkalken regelmatig met bijvoorbeeld azijnzuur. Dit zorgt niet alleen dat het apparaat vrij is van kalk, maar ook dat het niet zo luid zelfs met de koffie.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Senseo geen water meer opnemen - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden