June 1

Wie heeft er niet veel van het zingen de praktijk al snel hees toen hij zingt veel. Met huismiddeltjes en eenvoudige oefeningen kunt u uw stem op te slaan.


Schor van het zingen - zodat u uw stem met huismiddeltjes redden


Bescherm uw stem.Huis remedie voor heesheid

Als de stem is hees een keer, het werkt het beste om te zwijgen. Maar er zijn ook een aantal bewezen home remedies voor de onderdrukten stem.

  • Als de stilte niet mogelijk is, moet je niet proberen om minstens fluisteren. Omdat dit neemt de stembanden meer dan normale spraak op een gematigd volume.
  • Drink niet te koud en niet te warme dranken. Het meest geschikt zijn lauw warm thee of mineraalwater.
  • Honing doet de stem ook. Met deze functie kunt u uw thee zoeten of uit en zuigen op een lepel van zuivere honing. Alleen de warme melk met honing, moet u uit de buurt van heesheid sturen, omdat slijmerige melk door de stembanden meer.
  • Ga snoepjes zijn het meest praktisch. Sage snoep of honing snoepjes zijn beste als je schor zijn. Zelfs zachte huismiddeltjes zoals Halspastillen zout-gebaseerde of IJsland mos kan heesheid verlichten.

Een vocale oefening die de stem beschermt

Dit gebeurt de volgende keer niet eens om heesheid door middel van zang, kunt u proberen de volgende oefening om voorzichtig opwarmen van de stem.

  1. Houd een hand voor je mond dicht, dus het is warm als je adem uit door de mond.
  2. Mond open, ontspannen de kauwspieren volledig en iets verbreed uw tong voor, dat de punt van de tong op de onderlip.
  3. Adem nu altijd door je neus, terwijl je uitademt tegen je hand door de mond. Adem in eerste instantie zonder geluid voor ongeveer 3 minuten op deze manier.
  4. Tijdens de volgende 3 minuten kunt genereren wanneer uitademen een geluid dat zo stil en diep mogelijk moet zijn - hij hoeft niet goed te klinken.

Na 5 - 6 minuten van deze oefening je stem wordt opgewarmd, zodat minder risico te schor geworden bij het zingen. U kunt ook verbinding andere vocale oefeningen om op te warmen nog beter.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Schor van het zingen - zodat u uw stem met huismiddeltjes redden

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden