May 31

Je bent verliefd en willen een leuke bijnaam geef je partner? Maar wat geschikt is? Hieronder kunt u lezen hoe u alternatieven voor de traditionele "lieveling" te vinden.


Schnuckel - vinden alternatieve bijnamen voor partners


Uitzonderlijke bijnaam indruk. © BettinaF / Pixelio"Darling" en "schat" - zodat u alternatieven kunnen vinden

De typische huisdier namen voor Partner zijn "lieveling" en "schat". Maar hoe om een ​​alternatieve naam die vinden?

  • Het, als je het niet denken, maar gewoon geef uw geliefde of je geliefde naam, die zweven rond in je hoofd is het beste. Dit creëert bijnamen die echt persoonlijke en oprechte.
  • Natuurlijk kunt u ook nadenken over een naam. Denk bijvoorbeeld aan welk dier u uw partner te herinneren. Een Muis? Een Kat? Een tijger? Verklaar je vriendin maar tijden muizen of Kitty. Uw vriend zal misschien wel blij zijn als hij je "Tiger (Chen)".
  • Vervolgens kunt u uiteraard denken over welke eigenschappen een beschrijving van uw partner. Zich te onthouden van het doen van het beste op de gebruikelijke "Sweet" of "Sweet" of "Small" en "Small (S)".

Dagelijks gebruik huisdier namen - zodat je denkt van wat

Als u niet wilt termen van genegenheid zoals "lieveling", "schat", "hearts" of "Schatzi" in het dagelijks leven gebruiken, dan moet u een naam die geschikt is voor dagelijks gebruik te overwegen. Denk hier hoe dit gaat.

  • Denk na over wat de naam past bij uw geliefde of uw geliefde en nog steeds klinken zelfs voor dagelijks gebruik. Erg kinderachtig of kitscherige bijnaam kan erg pijnlijk voor de persoon gericht. Daarom moet je denken aan een naam die niet "onfatsoenlijke" daden doet in het openbaar en in die uw partner weet je nog steeds gewoon praten met hem liefdevol.
  • In het algemeen, kunt u veel genegenheid uiten door wat u uw partner of uw partner te bellen. A "Tina" kan veel meer liefdevolle handelen dan een "Christina".
  • Bovendien, het is leuk als je een passende bijnaam voor uw geliefde bedenken. Als uw partner als "Barbara" is en roept de hele wereld "Barbie", dan is het leuk als je persoonlijk noemen ze "Babsi".

Tags: partnership, relatie, bijnamen, huisdier namen, Naamgeving, namen

Gerelateerde Artikelen aan Schnuckel - vinden alternatieve bijnamen voor partners

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden