June 1

Scharreleieren kan worden verkocht als zodanig, zoals gedefinieerd door de EU alleen als de kippen is een voldoende groot outlet beschikbaar. Om dit te kunnen herkennen als een consument, moet een merk worden aangebracht op elk ei.


Scharreleieren definition - zodat u vertellen het verschil


Bij scharreleieren de kippen naar buiten komen. © Joujou / PixelioWanneer u de verschillende categorieën eieren verschillende diepe nest en eieren definiëren van gekooide kippen tussen biologische eieren, scharreleieren, eieren. Deze definitie is door de Europese Unie en geldt voor alle EU-landen.

Definitie van verschillende typen eieren

  • Biologische eieren en vrije uitloop eieren zijn verschillend van andere eieren in de kippen moet worden stopgezet in de buitenruimte. In beide locaties eieren moeten dit gebied ten minste vier vierkante meter per kip zijn.
  • Biologische eieren zijn verschillend van scharreleieren in dat de kippen hebben een grotere stabiel is en dat in het houden en voeden, moeten de regels van de biologische landbouw worden gerespecteerd.
  • Als bodem en kooien de kippen alleen worden bewaard in de stal en hebben geen stopcontact. Hoe kan de namen al te herkennen, de kip houden in het diepe nest op de grond en in kooien in een kooi.

Om Freilandeier herkennen

Om te kunnen herkennen als een consument, welk land, wat voor soort kip landbouw, en waarvan de exploitatie van de eieren kwam, een code op elk ei afgedrukt. Een voorbeeld hiervan is het aantal 1-DE-03458931

  • Het eerste cijfer geeft het type van de pluimveehouderij, zoals hierboven omschreven, waarvan de eieren kwam. Een 0 staat voor biologische eieren, 1 voor vrije uitloop eieren, een 2 voor scharreleieren en 3 voor eieren van gekooide kippen.
  • Vervolgens is de landcode. Eieren uit Duitsland zijn gemarkeerd met de afkorting DE.
  • Op de eerste twee cijfers van het nummer dat u kunt zien op welke staat de eieren kwam. De ei-codes van de individuele staten, alsmede landen markeringen te lezen op Wikipedia.
  • De volgende vier cijfers zijn het nummer van de inrichting waar de eieren zijn geproduceerd, en het laatste nummer is de stabiele nummer dat speciaal is nodig wanneer er verschillende stallen op een boerderij.

In het bovenstaande voorbeeld weet je zo goed, dat het vrije uitloop eieren uit Duitsland, die teruggaat tot de eerste schuur op de boerderij no. 5893 in Neder-Saksen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Scharreleieren definition - zodat u vertellen het verschil

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden