May 31

Als je naar een carnavalsoptocht met uw baby, het is zoet voor zeker als je baby goed is gekleed. Maar wat kostuum geschikt is? Bovendien moet het op te warmen, want het is meestal koud deze tijd van het jaar. Probeer de installatie van een één schaap kostuum. En u kunt zelf gemakkelijk naaien.


Schapen kostuum naaien van een baby - hoe het werkt


Om uw baby te kleden als schapen, is vrij eenvoudig.Naai Een Baby Sheep kostuum

 1. Om het kostuum naaien, je ofwel witte pluche of een stof die zeer wollig uitziet nodig. Als alternatief kunt u ook een jersey en plak deze na het naaien met katoen, zou de baby te luxueus maar aangenaam.
 2. Neem een ​​Creeper door uw baby en trek de omtrek twee keer op de achterkant van de stof. Maar vergeet niet de naadtoeslag. Dit moet ongeveer 1-2 centimeter.
 3. Nu knip de stof langs de gemarkeerde lijn.
 4. Naai de twee delen nu binnen bleek samen.
 5. Finish is nu de bodysuit.
 6. Als u Jersey of soortgelijk materiaal gebruikt, kan watten stok met superlijm aan het oppervlak van het pak. Dus de schapen kostuum kijkt direct pluizige.

Fluffy Accessoires

 1. Nu slechts ontbreekt kleine dingen, zodat de schapen kostuum is perfect.
 2. Voor de accessoires die u verder materiaal moet eerst. Neem gewoon dezelfde die u gebruikt voor de Creeper.
 3. Knip twee oor-vormige stukken. Daarnaast moet u voor de voorkant, 2 stuks in een donker bruin. Naai elk een bruine en een witte stuk samen. Maar laten we een beetje geopend.
 4. Dit stuk is beschikbaar om hun oren vullen met watten kan. Dus de oren zijn gemakkelijk en val niet in het gezicht van de baby te storen.
 5. Naai de oren nu op een witte dop.
 6. Aan het bodysuit en kap U kunt zwarte sokken of booties te combineren. Deze symboliseren de hoeven van schapen.
 7. Als u zeker weet dat het kind niet reageert allergisch, kunt u wat lichte make-up of carnaval make-up op het gezicht te geven. Maar niet overdrijven - uw kind moet het inderdaad goed gaan.

Tags: baby, Ambachten, carnaval, kostuum, het naaien, dressing, schapen

Gerelateerde Artikelen aan Schapen kostuum naaien van een baby - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden