June 1

Er zijn veel verschillende slapende posities, of u liever te slapen op je buik, rug of Seitschläfer zijn kunnen niet worden beïnvloed. Echter, sommige slapende posities zijn niet zo schadelijk zijn voor uw rug en lichaam. Voor een meer geavanceerde slaap, ook wel bekend als de maag slaper, hier kan worden gevonden.


Schadelijk voor maag slaper?  - Vind gezonde slaaphouding


Slapen posities kunnen ongemak veroorzaken.Wat slapende posities kunnen schadelijk zijn

  • De slapende positie om invloed is bijna onmogelijk, want tijdens de nacht één beweegt veel en is voortdurend in beweging, terwijl de positie. Er zijn echter een aantal problemen, zoals de nek of rugpijn, die vaak optreden bij maag dwarsliggers. Ook spanningen eingeschlafene armen of hoofdpijn kan worden veroorzaakt door een schadelijk slaapposities.
  • Belly dwarsliggers worden vaak zwaar gedraaid in de cervicale wervelkolom, waardoor blokkades zijn favoriet en ook de scheiding van de zenuw. Indien kussens en matrassen zijn niet ideaal dan kunnen er problemen de slaappositie.
  • Achterkant of zijkant dwarsliggers hebben vaak minder problemen, je bent in een grotendeels probleemloos slaaphouding. Side dwarsliggers is ook in staat om te ondersteunen zeer goed met een kant slaper kussen en zet de slaaphouding.

Wat buik dwarsliggers helpt

  • Als je behoort tot de maag dwarsliggers en problemen van de slaaphouding kunt u met een paar eenvoudige maatregelen om een ​​aanzienlijke verbetering van uw slaap.
  • Zorg ervoor dat je geen make-up van uw bedbodem, moet het recht zijn wanneer je het hoofd gebied te verhogen, vouwen in de thoracale en cervicale wervelkolom, waardoor het risico van spanningen, blokkades of andere problemen van de cervicale wervelkolom te versterken.
  • Gebruik een zeer vlakke kussen of te staken geheel op een kussen, de cervicale wervelkolom is niet een extra belasting.
  • Gebruik in ernstig ongemak een kant slaper kussen, zodat je kunt krijgen van de schadelijke maag slaper positie en verlichting van de wervelkolom.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Schadelijk voor maag slaper? - Vind gezonde slaaphouding

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden