May 30
Scavenger Hunt - Aanwijzingen voor de verjaardag van een kind
02:55

 • Chain knutselen - Aanwijzingen voor een presse-papier ...
 • Pumuckl Cake & Co. - creatieve taart ideeën voor ...
 • Pennant tinker en aanpassen
 • Easter Bunny foto schilderij - Beginner's Guide
 • Advent vullen voor mannen - dus het zal werken
 • Het opblazen van de ballon - dus het zal werken
 • Maak grappige verjaardag uitnodigingen mezelf
 • Makeup Guide Lieveheersbeestje
 • Ontwormen voor katten - Instructies


Video van Andreas Harr2: 55

Een speurtocht is een unieke ervaring voor de verjaardag van elk kind. Hoewel het plan vergt wat werk, maar de kinderen zullen houden en zelfs te vertellen ze lang. Bent u het eens met de route en de taken van de leeftijd van de kinderen om ervoor te zorgen dat er geen verveling of overwerk optreden. Gewoon gebruik maken van deze gids voor te bereiden en passende taken.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:57

  Scavenger Hunt - Wij maken taken voor een kind verjaardag zelf
 • 01:55

  Maak Kaart van de Schat van de verjaardag van kinderen zelf
 • 04:27

  Het maken van schatkaarten zelf - tips en suggesties voor de verjaardagspartij van een kind


Wat je nodig hebt:

 • Schatkist en inhoud
 • Stickies
 • lege fles
 • Bekledingen
 • Helper
 • Schatkaart

Om de schattenjacht te bereiden

Met deze gids, heb je geen problemen meer aan te passen aan de hoge eisen van uw verjaardag gasten.

 1. Overweeg een thema voor uw speurtocht, populair zijn piraat, Indiërs, prinsessen of andere avontuurlijke thema's. Zet klaar Geschikt Disguise gebruiksvoorwerpen voor de kinderen en eventueel gedacht een achtergrondverhaal uit. Zodat de kinderen konden gaan over om het opperhoofd te bevrijden uit de klauwen van een andere stam of om de draak in de toren te verslaan. Pas de formuleringen van de taken over dit thema.
 2. Zoek een geschikte locatie, de beste openbare parken, bossen of grote tuinen zijn geschikt. Zorg ervoor dat er geen wegen of andere gevaren in de omgeving. Ga naar beneden het pad en vind onderscheidende locaties, zoals grote bomen, struiken, rotsblokken of kleurrijke vuilnisbakken. Deze markering met gekleurd krijt. Voor zeer jonge kinderen moet de route vrij kort zijn, kan u helpen met verschillende gekleurde papiersnippers in de zoekopdracht.
 3. Denk na over hoe veel stations de kinderen moeten wonen. Waar: Hoe jonger het kind, hoe minder taken die je moet voorbereiden. Teken de stations in een kaart een, een grote "X" markeert het punt van bestemming.
 4. Bereid een schat, voor dit doel kunt u Dekoboxen of Woont rusten in de schatkist blik te gebruiken, kunt u een schat en zelfs sleutelen. Bereid zoetigheden zak, boeken, klein speelgoed of vouchers voor een verblijf in een pretpark voor.
 5. Storten de schat tot kort voor speurtocht, zodat hij niet kan worden gevonden door vreemden. Maak een beste helper aan het einde van de speurtocht.
 6. Denk aan verschillende taken, quizzen en activiteiten die moeten de kinderen doen op de stations. Noteer deze taken op sticky notes. Bepaal waar de uit te voeren taken. De schattenjacht werkt als volgt: Op de eerste noot is om erop te wijzen hoe de tweede plaats te komen, hier vinden we de verwijzing naar het volgende station en ga zo maar door. Als alternatief kan de helper verraden een hint op het station wanneer de taak met succes is opgelost.
 7. Op de dag van de verjaardag u uitleggen aan de kinderen hoe de speurtocht is om te draaien. Vorm groepen, zodat meer kinderen moeten samenwerken om de taken op te lossen. Al meer dan vijf kinderen, moet u een aantal groepen die vertraging bij de speurtocht beginnen te maken.

Aanwijzingen voor een aantal spannende uitdagingen

 1. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen zijn de activiteiten ontworpen. Profiteer van de lokale omstandigheden. Je kon de betekenis van een verkeersbord raden of laat de kinderen uit te vinden, die woont in een bepaald huis.
 2. In het najaar kon verzamelen bijvoorbeeld vertrekt vanuit verschillende bomen. Ingesteld afhankelijk van de moeilijkheidsgraad afbeeldingen of alleen de naam van de boom beschikbaar.
 3. In een vijver, kreek of in een regenton om een ​​bericht te verbergen in een fles, in deze, zijn er andere taken. Dus de kinderen kon vertellen een ding, spring op een been van A naar B of lopen 15 meter breed met verrassing eieren.
 4. Betrek de voorbijgangers in de schattenjacht met een. Laat de kinderen het vinden van een vrijwilliger die zit op een grappige hoed en kan worden gefotografeerd met de groep.
 5. Laat de kinderen te verzamelen stokken en andere natuurlijke materialen waaruit een boot moet worden gesleuteld.
 6. Hide die moeten worden gedood in de nabijheid van het station glitter ster of andere opvallende items.
 7. Laat de kinderen sommen dieren in het bos, het gooien dennenappels of beantwoorden multiple-choice vragen, waarbij de laatste met behulp van vragen van de biologie, natuurkunde of lessen Duits.
 8. Als bewijs kunnen formuleringen als zodanig zijn: "Onder de esdoorn kunt u de volgende aanwijzing te vinden", "Volg het pad tot aan ...".

Volg deze handleiding en uw speurtocht is een gegarandeerd succes!

Tags: Vrije tijd, Kinderen, spelletjes, de verjaardagspartij van kinderen, schatzoeken, schattenjacht, verjaardag ideeën

Gerelateerde Artikelen aan Scavenger Hunt - Aanwijzingen voor de verjaardag van een kind

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden