May 31

U lijdt veel korsten op je hoofdhuid en tot nu toe hebben ze geen oplossing gevonden? Je moet niet opgeven, misschien iets nieuws te leren je hier ja. Gewoon lees verder ...


Scabs op de hoofdhuid - dit is de deal met natuurlijke remedies


Wanneer korsten op de hoofdhuid niet het haar knippen, denk beter van verzuring op zich.Wat je nodig hebt:

 • Azijn
 • Olijfolie
 • ph-neutrale shampoo
 • basisvoeding

Scabs op de kop - waar het vandaan komt

 • Vervelend schurft is een gemeenschappelijk lijden en niet alleen een cosmetisch probleem, maar vaak ook een health. Het merendeel van de korst wordt ook geassocieerd met hevige jeuk en kan heel duidelijke aanwijzing van een metabole stoornis, zoals zijn diabetes.
 • Zorgt ervoor dat je korsten op de hoofdhuid kan ook allergieën voor voedsel, pollen of shampoo en haarkleuring, maar schurft kan ook duiden op een bacteriële besmetting.
 • Een andere oorzaak voor uw schurft kan ook aangeven acidose in je lichaam. De overtollige afvalstoffen en zuren worden weer uitgescheiden uit je lichaam via de hoofdhuid. In dit geval maagdarmkanaal niet meer uitscheiden toxines en zuren op de gebruikelijke wijze door onevenwichtige voeding staat. Hier ook een multi-week detox kon helpen met basisvoedsel.
 • Zeer droge verwarmde lucht in de winter vaak een trigger voor korsten op de hoofdhuid. Hier vaak helpen olie massages met olijfolie. Masseer een beetje olijfolie in je hoofdhuid, dit lost de schurft en elimineert de jeuk. Neem dan een pH-neutraal, milde shampoo en was alles weer uit. Een wrijven van de hoofdhuid met boter, die wordt gemengd met 1 theelepel suiker kan heel goed helpen.
 • Een ander recept zou zijn 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels azijn en 2 eetlepels van het leidingwater, allemaal samen en massage gemengd in de hoofdhuid, laat over het geheel ten minste 20 minuten en daarna wassen van het mengsel met een milde en pH-neutrale shampoo weer. Gebruik geen anti-roos shampoo, want dit maakt de korst op je hoofdhuid meestal erger.
 • Zelfs kleine kinderen zijn vaak geplaagd met korsten op de hoofdhuid, de zogenaamde wieg cap. Hier waarschijnlijk het immuunsysteem van het kind reageert niet goed en het gaat alleen de kinderen in het eerste jaar, waarna het verdwijnt gewoonlijk op zijn eigen. Hier raden is om je kind borstvoeding te geven in ieder geval voor zes maanden en melk duurzame koe gebruiken pas vanaf het tweede jaar van het leven voor de voeding van uw kind. Als alternatief voor koemelk, kunt u een go geitenmelk, dat is bijna overal zijn nu commercieel beschikbaar te hebben. Zoeken naar allergieën en eczeem verdacht een goede arts, die kan putten uit de ervaring met bio-energetica (Bioresonanz energetica). Hier de bio van het kind wordt gemeten met een slinger bepaalde stoffen rod. Zelfs als je het niet gelooft, het werkt nog steeds. Houd een bepaalde voedingsmiddelen per se, ze verwerpen permanent, zal je lichaam automatisch slagen op stoffen die hij niet tolereren en zal u doen walgen maken of het genereren van een gevoel van walging. Je hebt waarschijnlijk zelfs automatisch sturen duidelijk van de dingen die niet goed voor je. Dit aura dat het lichaam automatisch hier gegenereerd wordt gemeten tijdens artsen en volgens de sterkte van de slinger doorbuiging je nodig hebt uit de buurt van het voedsel te sturen of laat het geheel uit. Bioenergetica is een deel van de biofysica en biochemie en de biologie en ecologie.

Gevoelige hoofdhuid een speciale behandeling nodig

 • Als je vaak de neiging ook in andere gebieden om allergieën en nu klagen over schurft, moet u overwegen een verandering in dieet te overwegen. Gemeenschappelijke triggers voor uw korsten op de hoofdhuid kan zijn: tarwe producten, koemelk, geraffineerde suiker, pinda's, hazelnoten en glutamaat.
 • Kijk voor voedingsmiddelen die geen kleurstoffen en additieven bevatten.
 • Gebruik altijd een pH-neutrale shampoo en geen anti-roos shampoo. Maken tussen vaak een keer per Essigkur. Wrijf uzelf op een handvol azijn in de hoofdhuid.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Scabs op de hoofdhuid - dit is de deal met natuurlijke remedies

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden