May 30

De Samsung Galaxy Ace de manier waarop je bevolen om de gedetailleerde geschiedenis van het verleden interactie te zien met uw contacten. Deze "Geschiedenis" niet uitgeput in de lijst geleid gesprekken.


Samsung Galaxy Ace: zie de geschiedenis - hoe het werkt


Om inzicht te krijgen in de loop van de telefoon.De Galaxy Ace biedt een uitgebreid gesprek geschiedenis

  • De conventionele geschiedenis, die kunnen worden bekeken met mobiele telefoons, beperkt in de begindagen van de mobiele telefonie alleen de eerdere besprekingen en toonde de gebruiker elke inkomende en uitgaande oproepen.
  • Samsung Galaxy Ace heeft een geavanceerde "Geschiedenis", die de ge├»nteresseerde gebruikers, die communicatiekanalen zijn gedaan om de desbetreffende contacten toont. Het is dan ook opgenomen in Bovendien, met welk nummer een oproep werd uitgevoerd of door wie u een SMS-bericht hebt ontvangen.

Gedurende zien wie je hebt interactie op welke wijze

  1. Vanuit het beginscherm of beginscherm van uw Samsung Galaxy Ace, moet u eerst het pictogram van groene handset in de linkerbenedenhoek, als u van plan om de toegang tot het verloop van de smartphone te krijgen.
  2. Over het tabblad getiteld "Protok." U kunt bekijken en herkennen wie je gebeld of wie u een tekstbericht de laatste tijd het protocol van uw mobiele telefoon verzonden.
  3. Een oranje pijl naar rechts en een telefoon icoon handset aan de rechterkant van de lijst zal u vertellen dat dit is een oproep die u het meest recent hebt gemaakt. Een groene pijl naar links beschrijft een ontvangen oproep.
  4. Deze pijl symbolen kunt u ook van toepassing op SMS. Communicatie via short message service zijn gemarkeerd met een envelop.
  5. Heeft iemand tevergeefs geprobeerd om u te bereiken op je Samsung Galaxy Ace, dit wordt aangegeven door een onderstreepte en gebogen rode pijl.

Tags: smartphone, geschiedenis, Mobiele telefoon, Samsung, Galaxy Ace

Gerelateerde Artikelen aan Samsung Galaxy Ace: zie de geschiedenis - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden