May 30

Als de Saeco Incanto de Luxe niet meer goed werkt of het indicatielampje "Ontkalken" kan worden gezien, is het tijd dat u dit uit te voeren. Het is heel gemakkelijk om het proces te starten en uit te voeren, moet je alleen maar een beetje te observeren. Volg gewoon de stap voor stap instructies.


Saeco Incanto de Luxe ontkalken - met deze trucs slaagt's


Het ontkalken van de koffiemachines is niet moeilijk. © Claudia_Hautumm / PixelioWat je nodig hebt:

 • Citroenzuur

Je moet er rekening mee dat het Saeco Incanto de Luxe

 • Hoogwaardige koffiemachines als Saeco Incanto de Luxe U ontkalken nooit met azijn of azijn essentie. Deze zuren aanval van de zeehonden op te sterk. Neem 50 g citroenzuur in 1 liter water voor het ontkalken van de machine.
 • De Saeco Incanto de Luxe is vaak voorzien van een waterfilter. Verwijder dit noodzakelijk voordat u de citroenzuuroplossing. Het zuur zou het filter kunnen beschadigen.

Om het koffiezetapparaat te ontkalken

 1. Zodra de "Ontkalken" verschijnt, verwijder het filter en in de citroenzuuroplossing vullen.
 2. Druk nu op 5 seconden Entkalkertaste, dat is de juiste sleutel in de onderste rij.
 3. Vraag een voldoende grote bak onder het stoompijpje.
 4. Draai nu de knop, die direct aan de machine boven de stoompijp, naar voren. Je moet volledig open de stoom regelgeving.
 5. Verschijnt nu op het display dat de machine ontkalkt. Wanneer het proces is voltooid, "ontkalking klaar" verschijnt op het display. Sluit nu de knop. Leeg het vat.
 6. Nu moet u het apparaat te spoelen. Plaats de container weer onder de stoompijp. Vul het water in het waterreservoir. Druk op de Entkalkungsknopf en open de draaiknop.
 7. Zodra dit proces is voltooid, "Spoelen voltooid" op het scherm verschijnt. Sluit de knop. Leeg de opvangbak onder de stoompijp en zet het er weer.
 8. Plaats het waterfilter en vul een water. Het display is nu "bloeden". Open de knop en wacht tot het water komt uit het mondstuk regelmatig, zodat er geen lucht ontsnapt. Vanaf het scherm zou dan "hot water" zijn.
 9. Schiet de knop en de container te verwijderen.

De Saeco Incanto de Luxe is nu klaar voor gebruik weer na het ontkalken.

Tags: Toestellen schoon, ontkalken ontluchting

Gerelateerde Artikelen aan Saeco Incanto de Luxe ontkalken - met deze trucs slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden