June 1

Elk jaar, New Year's Eve, mensen jagen rotjes en ander vuurwerk in de lucht. Soms blijft echter iets naar links en moet opnieuw worden geböllert tot volgend jaar. Dus het is goed om te weten hoe lang de bangers en hoe het veilig wordt opgeslagen.


Rotjes Hoe lang doen?  - Hoe om ze veilig op te slaan voor het volgende jaar


Voetzoekers duren. © Rike / PixelioRotjes op de New Year's Eve

Op enkele uitzonderingen na, waarvoor een speciale vergunning nodig is, behalve toegestaan ​​rotjes om neergeschoten te worden alleen in de New Year's Eve.

  • Voetzoekers zijn onderverdeeld in categorieën. Die van de categorieën III en IV kunnen worden verbrand alleen door vuurwerk in de categorie II is het vuurwerk van de consument die kan worden verbrand door niet-gekwalificeerde personen, echter een eerste vereiste is dat deze de wettelijke leeftijd. Voor Categorie I - klein vuurwerk - zijn posten zoals tafel vuurwerk en andere onschuldige voorwerpen die het hele jaar door gebruikt kan worden.
  • Daarom is relevant voor het nieuwe jaar en voor particulieren is de consument vuurwerk. Aangezien het dit is geen speelgoed, zijn er bepaalde regels. Afgezien van het feit dat individuen - afgezien van speciale vergunningen - kan schieten alleen in de New Year's Eve vuurwerk, een van hen ook dat deze kan worden verkocht aan particulieren alleen op de drie dagen voor New Year's, die niet mag worden geschoten in de directe omgeving van de kinderen en natuurlijk, Ook, dat kinderen kunnen verbranden elke vuurwerk.

Hoe lang gaan de Pops

New Year's Eve zijn niet geconsumeerd geen rotjes, rijst de vraag, hoe lang gaan de bangers en hoe ze op te slaan.

  • Als rotjes correct opgeslagen, zijn ze meestal bijna onbeperkt. In Duitsland verkocht rotjes hebben toch van het Federaal Instituut voor Materials Testing (BAM) zal worden gecontroleerd voordat ze op de markt komen. Om deze test te slagen is het zelfs onder andere dat het vuurwerk kan worden opgeslagen.
  • In zeldzame gevallen, een vervaldatum is op de verpakking van vuurwerk aangegeven. Hoewel dit niet wettelijk verplicht is, wordt de datum afgedrukt, maar je moet vasthouden aan het.
  • Heb vuurwerk in het bezit, de wet al genoeg oud en je weet niets over hun vorige opslag weet, moet je een brandwond te vermijden.
  • Wilt u rotjes te slaan, moet je dat mag voor privé-Nieuwjaar vuurwerk toestemming voor opslag, omdat de wet gaat ervan uit dat u dit alleen maar in kleine hoeveelheden thuis.
  • Voor de opslag, is het het beste als het vuurwerk nog in de originele verpakking, dan weet je de volgende keer ook voor zorgen dat er getest rotjes. Onverpakte product opslaan best in een container gemaakt van aluminium of hout, eventueel in een afsluitbare kunststof box. Belangrijk is dat de in een houder waarin condensatie ontstaan, opslag. Plastic zakken zijn daarom niet geschikt, bijvoorbeeld.
  • De voorwaarde voor een goede opslag die u opslaat de rotjes koel en droog. Daarom geschikt bijvoorbeeld uw kelder, als het niet nat.
  • Naast deze regels van groot belang dat het vuurwerk kinderbeveiliging gehouden. Indien dit niet het geval is, kan slecht ongelukken gebeuren. Voeg daarbij dat de ouders verantwoordelijk zijn voor eventuele gevolgen kunnen worden gehouden.

Behoorlijk opgeslagen rotjes houden zo lang en je kunt meestal branden gemakkelijk een jaar later.

Tags: Huishouden, opslag, duurzaamheid, Silvester, vuurwerk, rotjes

Gerelateerde Artikelen aan Rotjes Hoe lang doen? - Hoe om ze veilig op te slaan voor het volgende jaar

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden