May 30

Roodheid van het gezicht kan hinderlijk voor de betrokken persoon. Maar wat zijn de oorzaken en wat huismiddeltjes kan het helpen?


Roodheid op het gezicht - een huis remedie voor een evenwichtige teint


Met huismiddeltjes verlichten roodheid van het gezichtWat je nodig hebt:

  • Quark
  • Mandeöl
  • Komkommer
  • Olijfolie
  • Kom
  • Wattenschijfje

Iedereen zorgt voor zelfs de huid als het straalt gezondheid en jongeren uit. Alle vervelender is het toen plotseling ziet of roodheid optreden. Roodheid zijn vaak storend en vervelend. De redenen hiervoor zijn legio, kunnen bijvoorbeeld kunnen ze door wrijving en irritatie ontstaan. Toch zijn huismiddeltjes beschikbaar die kunnen kalmeren de huid.

Grote huis remedie voor roodheid in het gezicht

Moeder Natuur kan effectief te reageren op geïrriteerde huid en helpen. Niettemin moet worden gezorgd voren dat er geen huidziekte zich achter de roodheid. Veel huismiddeltjes verlichten geïrriteerde huid en kan gevonden worden in de meeste huishoudens. Roodheid van het gezicht kan zo vaak op te lossen.

  • Amandelolie: amandelolie moet in elk huishouden. Het is koud geperst en gewoonlijk verkregen uit de zaden van de zoete amandel. Het heeft een bijzonder hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en bevat veel vitaminen. Het is daarom bijzonder mild voor de huid. Met een wattenschijfje toegepast, leidde vooral 's nachts het effect ervan.
  • Komkommer: Een komkommer is vrijwel in elke koelkast. Het koelende effect van de komkommer verlicht snel en effectief werd rood vlekken op de huid. Als belangrijkste componenten van deze groenten water en waardevolle enzymen, is het bijzonder inflammatoire. U kunt ofwel snijd de komkommer in plakjes en leg op de aangetaste huid of knijp het sap van komkommer en toe te passen met een wattenschijfje. De plakjes komkommer laat het rusten op de huid gedurende 15-20 minuten. Zodra je je realiseert dat de koelende werking van de komkommer afneemt en het is erg warm, kunt u deze weer te verwijderen. Het sap van de komkommer je krijgt als je ze in een sapcentrifuge in te voeren. Diner aangebracht met een wattenschijfje van dit huis remedie is bijzonder effectief, omdat de huid goed kan regenereren in de nacht en te herstellen.
  • Olijfolie: vitamine A, E, K, en flavonoïden, lecithine en veel mineralen in een fles samen in bijna elk keukenplank. De samenstelling van vetzuren in olijfolie harmonieert goed met de opbouw van de huid, de actieve ingrediënten ook anti-inflammatoire. Niet voor niets wordt gezegd dat olijfolie is de beste zorg voor de huid. Spaarzaam op rode huid, kan het een rustgevend effect hebben. Om dit te doen, het reinigen van de huid 's nachts en geven de olijfolie op de getroffen gezicht punten. Aldus olijfolie heeft het vermogen om goed te werken.
  • Zelfs een quark masker heeft een koelend effect, anti-inflammatoire en analgetische op de aangetaste huid. Neem gekoelde quark rechtstreeks uit de koelkast en verdeel het over het hele gezicht. Laat de curd staan ​​nu 15 minuten. U voelt de koeling een onmiddellijke verlichting. Zijn antibacteriële werking is goed voor uw huid en verlicht roodheid.

Als u dit na een paar dagen geen verbetering in de huid, of zelfs een exacerbatie met een onaangename jeuk, moet een dermatoloog worden overwogen voor hulp. Het meest echter een geïrriteerde gezichtshuid met roodheid - veroorzaakt door stress and sun beïnvloeden - ongevaarlijk en genas na enkele dagen. Het beste medicijn is meestal de natuur en kan gevonden worden in vele huismiddeltjes.

Tags: home remedies, beauty, huid, gezichten, Wellness, huidproblemen, roodheid van de huid

Gerelateerde Artikelen aan Roodheid op het gezicht - een huis remedie voor een evenwichtige teint

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden