May 31

Het is niet gemakkelijk om geverfd rood haar te bleken. Ze doen erg veel gebruikt en kon dan voel stro-achtig. Bovendien ontvangen zij vaak een onaangename oranje cast die niet kan worden verwijderd door herhaald bleken. Je dient daarom in acht in ieder geval het volgende advies.


Rood gekleurd haar bleekwater - dus ga je gang


Rood of blond - haar hoeft zorg © Benjamin_Thorn / PixelioWat je nodig hebt:

 • Conditioner
 • Bleken

Als u wilt uw geverfd rood haar bleken, moet u zich ervan bewust dat deze zijn dan ook zeer veel gebruikt. Informeer u op voorhand precies hoe je het beste je haar kan beschermen om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Tips voor het bleken van je haar

 • Allereerst moet je je afvragen of het nodig is het helemaal niet, je haar te schorsen dergelijke belastingen. Heeft u op dit moment rood geverfd haar, overwegen of u te wachten op uw Blondierung niets totdat de rode kleur is verdwenen. Dit zou met name zinvol zijn als er alleen maar een wasbare haarkleur.
 • Heeft u een permanente haarkleuring te gebruiken, het van nature duurt enige tijd voordat het rode haar zijn ontgroeid. Daarnaast is de re-groeiende aanpak ziet er meestal lelijk. Je zou maar tijdelijk een iets uitgewassen tint toe te passen in een bruine kleur op je hele haar te kijken nog steeds onderhouden. Je kon een beetje langer wachten tot het rode-gekleurd haar meestal ontgroeid, want dan is het makkelijker om ze te bleken.
 • Je wilt niet zo lang te wachten, zou het verstandig zijn als je rood geverfd haar bleekmiddel van de kapper. Wilt u liever het bleken te maken zelf, je kon nog tijdens een bezoek kapper belangrijk advies in te winnen. Daarnaast zal je haar weer goed verzorgd hier. Is je haar naar het oordeel van de kapper ooit gezond genoeg voor het bleken? Vraag hoe je zou gaan. Zijn meerdere Blondierungen noodzakelijk? In kapsalons, zijn er meestal een hogere kwaliteit van de kleuren dan in drogisterijen. Denk na over de vraag of je niet liever daar koop je bleken.
 • Als u allergisch voor haarverf en waterstofperoxide of de andere bestanddelen in het haar bleekmiddelen, je rood-geverfd haar van het bleken wordt afgeraden, omdat je krijgt waarschijnlijk huidreacties zijn te wijten aan de lange belichtingstijd.

Blondieren rood geverfd haar zelf

 1. Vang 2-3 wast voordat bleken dus op om uw haar te behouden met een rijke conditioner. De conditioner moet helpen splissanfälligem en beschadigd haar, dan is het meestal erg zorgzaam en bouwt bescherming tegen de enerverend Blondierung op. Kies uit de grote verscheidenheid in drogisterijen het juiste product voor u uit.
 2. Voordat bleken, moet je niet je haar te wassen een paar dagen, anders zouden deze extra stress.
 3. Bent u begonnen met de rode-gekleurde bleken van je haar, moet je meer zijn contact tijdschema, zoals gespecificeerd in de bijsluiter. Omdat de toeslag beschouwt meestal alleen het bleken bruin of donker blond haar. Met te schaars blootstelling rood gekleurd haar oranje. U moet het bleken laten zoals langwerkende totdat dit uw haar is lichter van rood tot oranje en geel tot een bevredigende blonde toon. Zo is de belichtingstijd verlengt het belangrijkst - vaak nodig tot twee uur.
 4. Was het bleken van een haarlok om te zien hoe ver de verhelderende is gevorderd. U kunt de hele bleken te verwijderen, wanneer de bundel van haar niet meer gloeit oranje.
 5. Na 120 minuten, maar je moet verwijder alle vanwege het risico van lelijke huidreacties sont toeneemt. Na het wassen, moet je evenzeer van toepassing van een haar behandeling en laat op voor lang.
 6. Neem dan een kijkje op het resultaat. Ben je haar nog geel of oranje, zal je nodig hebt om het bleken te herhalen. Wacht ongeveer twee uur en opnieuw beginnen met het bleken. Soms tot drie bleekmiddelen die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken zijn - meer moet je je haar te raadplegen, maar verwacht niet. Tussendoor is het verstandig om haar behandelingen altijd van toepassing.
 7. De volgende avond, moet je voor het slapengaan wrijft een conditioner in je haar dan bevestig het haar met een handdoek en laat de genezing act 's nachts.

Tags: Schoonheid, haar, kleuren, bleken, kapsel

Gerelateerde Artikelen aan Rood gekleurd haar bleekwater - dus ga je gang

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden