May 30

Een Romeins kostuum maken goedkoop en gemakkelijk van een wit blad of witte stof geleden. Met instructies om een ​​toga je transformeren in een handomdraai in een Senator wrap. Streef naar hogere dingen, je bent met een lauwerkrans om de Romeinse heersers.


Roman Costume - instructies om je eigen te maken


De toga is de bovenkleding van de Romeinse.Wat je nodig hebt:

 • witte lakens of witte stof
 • Riem
 • groene bouw papier
 • 2 broches
 • Juwelen

Mogelijkheden voor een Romeinse Costume

Als u wilt verkleden als Romeinen of Romeinse voor carnaval, heb je verschillende opties.

 • De eenvoudigste, meest comfortabele en best erkennen de Romeinse edelen of senator. De high society van het oude Rome gezet op eenvoudige elegantie. Ze lopen in wijde gewaden die gemakkelijk te pakken zijn, over de viering van Mardi Gras.
 • Als een Romeinse hoge staat heb je het te gemakkelijk om zich te hullen in eenvoudige gewaden. Kortharige dames kunnen overwegen het dragen van langharige pruiken.
 • De make-up van de Romeinse U kunt maken van je eigen make-up repertoire vandaag minder giftig dan 2.000 jaar geleden.
 • Wilt u meer werk in uw Carnavalskleding zetten, kunt u een veteranenziekte of commandant kostuum tinker. Hiervoor heeft u een knielange tuniek, een zwarte harnas met de typische rock-achtige staarten, een cape en een helm nodig. Dit kostuum is complex en u zou moeten overwegen het klaar om te kopen.

Gebruik als schoenen voor mannen en vrouwen eenvoudige bruine sandaaltjes.

Instructies voor de Romeinen in tuniek en toga

De tuniek is de eenvoudigste soort van bovenkleding. Ze is het gewaad van slechte Romeinen en de onderkleding van de adel en de rijken. Zoals nobele Romeinen het dragen van een toga over. De volgende instructies, je veranderen in een nobele Romeinse tuniek en toga.

 1. Een tuniek gemakkelijk te vervaardigen. Neem een ​​blad of een stuk van witte doek, dat is 30 centimeter breder dan je schouders en twee keer zo lang als je schouders op de grond.
 2. Snij in het midden van de plaat, een gat waar je je hoofd vast te zitten. De tunica wordt bevestigd met een eenvoudige gordel op het lichaam.
 3. Voor de toga gebruiken een ander blad. Zet de gecombineerde stof over je linker schouder, zodat het gaat uit naar de heup. Het andere uiteinde die u uitvoert onder je rechterarm en plaats deze aan de voorkant over de linker schouder. De stof moet uitstrekken rechts naar het midden van het kalf. Als je een Kaiser Show, kiest een paarse toga (paarse kleur was de duurste en gereserveerd voor de keizer). Als Senator, u een toga met paarse rand dragen. Als jonge man onder 18 dragen van een toga met paarse grens.
 4. Voor de lauwerkrans om een ​​twee centimeter brede strook groen bouw papier die past rond je hoofd te snijden. Lijm samen aan de uiteinden. Knip laurier-achtige bladeren van de bouw van papier en lijm het rond de krans, zodat je opvalt boven. Plaats de platen zodat zij uitgelijnd naar rechts en links van het hoofd naar voren helt.
 5. Aan de hand van een gouden, sierlijke ring te dragen. Romeinse mannen droegen enige die als een zegelring geserveerd.

Als u wilt bijzonder authentieke kijken, snijd de stof voor de toga aan halfronde. Ze is vijf voet lang en zes voet breed. Pas deze afmetingen grootte van uw lichaam aan te passen.

Om de Romeinse

De Romeinse draagt ​​bij aan de tuniek een gestolen. De stal is het kleed van een respectabele getrouwde vrouw. De instructies voor de tuniek, raadpleegt u de bovenstaande instructies.

 1. Kleedt jezelf in een witte tuniek.
 2. De stal is de bovenkleding van de Romeinse. De stal is samengevat op de schouders. U kunt twee bijpassende broches of stoffen onzichtbare slot met veiligheidsspelden gebruiken.
 3. Je moet een stuk van witte doek, die 1,5 tot 2,6 meter breed, afhankelijk van uw corpulentie. Het is zo lang dat zij zich uitstrekt tot de taille van enkels zijn schouders en rug. U heeft de keuze uit een wit of een gekleurd stal om te dragen, bijvoorbeeld, in geel of blauw als een Romein.
 4. Omheen de bovenste zoom, totdat de lengte van de stal waar. Wikkel de gevouwen stof onder de armen weer naar je lichaam. De open zijde onder de rechter oksel.
 5. Pak de stal samen op beide schouders met twee broches of veiligheidsspelden.
 6. Als sieraden je kunt leven. Dragen ringen, kettingen, armbanden en oorbellen. Geschikte voorbeelden zijn schakelkettingen met edelstenen en filigraan sieraden, zoals hangers of ringen of parel sieraden.
 7. Priming je gezicht met een zeer lichte make-up, omdat de Romeinse gebruikt een bleke teint. Iets wat rouge op de wangen, blauwe oogschaduw en zwarte eyeliner - dat is de make-up van de Romeinse.

Het carnaval kostuums als Romeinen of Romeinse vereisen niets meer dan wit of gekleurde stoffen, een riem en eventueel broches of lauwerkrans. Tinker is zo gemakkelijk en handig, een grote kostuum die trots op kunnen zijn.

Tags: Ambachten, kostuum, Romeinen, Stola, toga, Roman

Gerelateerde Artikelen aan Roman Costume - instructies om je eigen te maken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden