May 30

Rust is niet altijd wenselijk, omdat de populariteit van Rust bewijs. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. U hebt de keuze tussen echte roest en een roest effect.


Roestkleur - Application Note


Rust wordt vaak gebruikt om decoratieve doeleinden.Echte roest kleur ijzer-gebaseerde

Met echte roest effecten stellen, is voor modelbouwers en modelspoorder oude hoed, omdat ze kunnen roesten voor decennia om uw systemen drums of rails. Op dit principe ook worden gebaseerd roest kleuren. Ze bestaan ​​uit twee componenten: een vernis, de fijngemalen ijzer werd toegevoegd, en een middel voor het versnellen van rusting (activator). Dergelijke kits je kunt krijgen voor ongeveer 16 €.

  • Door middel van deze producten creëert echte roest die vlekken kan veroorzaken. Je moet dus voorzichtig zijn bij de toepassing, omdat het effect is misschien wenselijk om een ​​standbeeld of een plantenbak, maar nauwelijks op de grond, waarop deze objecten. Zonder een beschermende coating van roest wordt weggespoeld deel en zal de bodem vervuilen. Echter, een beschermende vernis voorkomt uitloging niet altijd.
  • De activator is een zuur dat andere metalen aanvalt. Werk daarom zorgvuldig, als je de roest kleur toe te passen op een metalen ondergrond die gedeeltelijk zichtbaar blijven.
  • Ijzer roest zonder beschermende verf altijd daarom de ijzerhoudende coating is ook roesten als je geen gebruik maken van activator. Het duurt slechts aanzienlijk langer tot de metalen is bedekt met roest.
  • De kleuren zijn geschikt voor bijna alle ondergronden, zoals papier, gips of hout. U kunt gebruik maken van de roestkleur laat een figuur uit papier-maché, zodat handelen alsof het gemaakt van ijzer. Aangezien echte roest ontstaat de oppervlakte structuren mee eens zelfs.

Tip: Een soortgelijk effect u kunt bereiken wanneer je staalwol van de bouwmarkt in huishoudelijke azijn. De resulterende roestig vloeistof kan worden gemengd met behangplaksel en als roest kleur.

Rusty effecten zonder ijzer

Roesteffect inkten, die vaak worden aangeduid als roest verven of Dekorost conventioneel kleuren die alleen waren gekleurd met pigmenten zodat een roestwerend effect.

  • De Creanox roestkleur is geschikt voor nagenoeg alle substraten omdat het een waterverdunbare acrylemulsie verf en twee met voorzieningen glazuren. Zij benadrukken het object te kijken roestig, met de kleur geel. Dan vegen rood en bruin glazuur dan om een ​​roest effect te bereiken. Deze kunstmatige roest is krasvast en zal niet weg pellen. Na het drogen, kan geen roestplekken ontstaan. De verf kost bijna € 40.
  • Soortgelijke effecten kunnen worden bereikt met de muur kleur Alpina roest optiek dat bestaat uit een set in de emulsie verf en roest oranje, roodbruine en een speciale borstel. De kleur is geschikt voor gladde muren, houtsnippers en getextureerde behang. Het effect wordt door borstelen afwisselend in twee kleuren, de nat in nat verwerkt. Deze muur kleur is niet een echte roest, zullen ze geen vlekken. De kleur kost ongeveer € 45 en duurt 10 m 2 wand.

Beide systemen kunt u Dekorost creëren, vereisen enige oefening tijdens de aanvraag, omdat het effect is sterk afhankelijk van de technologie waarmee u werkt. Het is daarom aan te raden om eerst te markeren een specimen om vertrouwd te raken met de kleuren.

Tags: DIY, schilderen, modelbouw

Gerelateerde Artikelen aan Roestkleur - Application Note

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden