May 31

Eigendom van onroerend goed maakt voor veel mensen in termen van een veilige oude dag een belangrijke rol. Wie heeft er niet langer om huur te betalen op de leeftijd, kan zelfs met een kleiner pensioen rustig kijken naar de toekomst. Deze aangepaste woning is dan ook op de zoeklijst van Duits voor een pensioen bovenop. Van de staat, zijn er bepaalde fondsen in de creatie van het eigenwoningbezit. Er zijn speciale subsidies voor de eigenaars van een Riester besparingen overeenkomst.


Riester besparingen overeenkomst - feiten over pensioen


De besparingen overeenkomst van aankoop van een huis Riester is berekenbaar.De Riester besparingen overeenkomst is één van de twee residentiële Riester oplossingen, die worden aangeboden sinds 2008 te maken Riester financierde de aankoop van woningen of de bouw van woningen.

Twee door de overheid gesponsorde oplossingen bij de aankoop van een huis

  • De Riester besparingen overeenkomst is de oplossing voor Riester incentive begunstigden die wensen om woningen te kopen in de toekomst. Je moet eerst te sparen een storting in om later een lening om te voltooien.
  • Als u van plan in de nabije toekomst naar een huis te kopen, de tweede residentiële Riester oplossing biedt de zogenaamde residentiële Riester leningen.

Hoe de Riester besparingen overeenkomst

  • Residential Riester gebouw besparingen combineert de voordelen van het bouwen van besparingen met de voordelen van Riester pensioenen. Met een Riester besparingen overeenkomst kan nu al bij het sluiten op veilige gunstige financiering tarieven voor huis te kopen in de toekomst.
  • Een ander belangrijk voordeel is dat u de overheidsfinanciering van de Riester pensioen kan redden. De financiering komt neer op een gemiddelde van 35 procent.
  • Sluit een residentiële Riester besparingen overeenkomst uit, eerst betalen een Riester besparingen bijdragen in de besparingen overeenkomst. Hier ten minste zeven jaar vereist. U ontvangt ook in aanvulling op de Riester vergoeding jaarlijkse rente op de Riester besparingen overeenkomst gecrediteerd.

Beveiligt voldoende krediet toewijzing maturiteit

  • Hebt u gespaard genoeg krediet op uw Riester spaargeld akkoord, wordt de opdracht gegund aan de toewijzing volwassenheid. Om te kunnen beschikken over de activa opgebouwde inclusief rente en subsidies, bijvoorbeeld voor het kopen van een huis.
  • Daarnaast, nog steeds je betaald een gebouw lening om de financiering af te ronden. De opgenomen spaarkredieten u betalen uit door het storten voortgezet in de Riester besparingen overeenkomst. De Riester subsidie ​​blijft voor deze deposito's. Te betalen uit de hypotheekbank lening volledig Riester je tijd hebt tot het bereiken van het 68ste levensjaar.
  • U kunt opgeven van een hypotheekbank leningen en geld uit de hoeveelheid opgeslagen als een levenslange lijfrente.

De Riester subsidie ​​kan bijna iedereen als je niet schelen of werknemers, stagiairs, ambtenaren, militairen of ouders voldoen aan de voorwaarden inzake ouderschapsverlof. Het voordeel van de Riester subsidie ​​is dat er geen inkomensgrenzen.

Tags: financiën, Vastgoed, pensioen, Riester, huis te kopen, besparingen overeenkomst

Gerelateerde Artikelen aan Riester besparingen overeenkomst - feiten over pensioen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden