May 30

Als de koelkast "spins" kunnen leggen deze meestal niet vast te stellen, terwijl er veel gebreken die naar de koelkast te repareren een paar eenvoudige stappen.


Reparatie koelkast - hoe het werkt


De koelkast, kunt u het repareren.Wat je nodig hebt:

 • Zegel
 • Thermostaat
 • Reserve onderdelen

Help de defecte koelkast

Het hangt af van het defect, indien koelkast nog kan worden gerepareerd. Als hij verliest koelvloeistof of verloren, is het schroot. Voor alle andere gebreken Repair is meestal mogelijk, als het zinvol een oude ijskast steeds twijfelachtig omdat deze apparaten verbruiken veel stroom. Hier is een kleine lijst van mogelijke defecten en hoe ze op te lossen:

 1. Onder of achter de koelkast het nat is. Voor zover dit is water, dit is meestal niets ernstigs. Koelkasten met automatische ontdooiing hebben een kanaal waardoor het smeltwater wordt doorgegeven van achter het ontdooien van het apparaat waar het verdampt door de hitte van het apparaat. Het merendeel van het kanaal wordt ingesteld of geblokkeerd door iets in de koelkast. Het schoonmaken van de koelkast en het reinigen van het kleine gat in de rug met een pijp schoner.
 2. De koelkast draait continu en / of ijs in. Dat is meestal een defecte afdichting. Hier helpt reinigen van de afdichting, zodat geen vreemde voorwerpen op de afdichting voorkomen dat deze stevig verbindingen. Als u ontdekt dit scheuren of gaten in de afdichting, kunt u met de conventionele afdichting tapes voor het raam opnieuw proberen de koelkast te dichtbij komen. Met een beetje geluk, zijn er bijpassende seals van de fabrikant van de koelkast te kopen of vinden van een geschikte pakking. Hier uw creativiteit nodig is, is toegestaan, die strak maakt.
 3. De koelkast draait continu in prevaleren temperaturen onder nul en het blijft. Meestal in dat geval de thermostaat gebroken. Probeer het verhogen van de matching thermostaat van de fabrikant en ruilen voor de oude.
 4. De koelkast werkt niet en de lichten gaan maar. In het geval waarin de thermostaat is waarschijnlijk de oorzaak. Ga verder zoals beschreven in 3.
 5. De koelkast werkt niet en het licht uit. Controleer of de lamp is gebroken. Wanneer gaat het licht uit te wisselen de lamp, doen zoals onder 4 op. Als het donker blijft, kan de stekker van de koelkast of de verbindingskabel defect. Controleer de zekering - - Ga in de volgende volgorde te proberen een ander stopcontact - Vervang plug - schakelen aansluitkabel.
 6. De koelkast borrelt in de operatie, de koeling ongelijkmatig, de warmtewisselaar aan de achterkant zijn warm op de deel- en / of uitgangen van een vloeistof die geen water. Bij de koelkast verliest koelvloeistof of reeds deel ervan verloren. Omdat je niet meer kan doen, dat is schroot.

Om de koelkast onderdelen repareren

 • Na pakkingen te vinden op elk hardware winkel; Er is zeker afdichting strips voor ramen, soms pakkingen.
 • Originele onderdelen, krijg je meestal van de fabrikant van het betreffende apparaat. Vraag naar daar, met vermelding van het exacte type-aanduiding. De naamplaat wordt meestal aan de achterzijde van de koelkast. Je kunt niet alles in de koelkast te repareren zonder reserveonderdelen.
 • Er zijn dealers , waar u bijna elke reserveonderdelen kunnen kopen voor koelkasten, thermostaten, pakkingen en zelfs de groentelade.

Houd in gedachten dat de nieuwe koelkasten zijn erg duur en niet altijd om energie te besparen. Niet elk technisch mogelijk reparatie is economisch haalbaar.

Tags: reparatie, defecten, DIY, Huishoudelijke apparaten, koelkast, onderdelen, thermostaten

Gerelateerde Artikelen aan Reparatie koelkast - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden