June 1

Sinds 1990, rolde hij het op de straten: de Renault Clio. De Fransman heeft uw interesse gewekt en je denkt, is om een ​​gebruikte Clio kopen? Goed! Als u het kopen van een gebruikte Renault Clio - van het Jaar 2002 - zagen een paar dingen, dan zul je zeker veel plezier bij de kleine Franse auto.


Renault Clio Jaar Koop 2002 - het u zou moeten betalen


Oog op bij het kopen van een auto!



Renault Clio - de populaire Fransman

Zoals zo vele kleine auto's, en de Renault Clio had aanvankelijk de reputatie van een pure 'auto van de vrouw ". Niets negatief - maar de Fransman wilde niet in een "lade" te worden gezet: tijd voor een verandering van het beeld.

 • Sinds 1990 - dit jaar zag de kleine Fransman Ashalt - heeft veel gedaan. Het ontwerp van de Clio is veranderd en de (aanvankelijk soms zelfs belachelijk gemaakt) auto is uitgegroeid tot een "full" Auto.
 • De kleine sportwagen niet alleen indruk met zijn moderne en elegante vorm te wijten aan het lage verbruik, de ruimte en het rijcomfort - ook met betrekking tot prijs, de Franse kleine auto is ver vooruit. Kortom, de prijs-prestatie verhouding is goed.
 • De kleine Fransman kan gemakkelijk tred te houden met haar concurrenten. Ten aanzien van apparatuur en prijs, zodat je veel dieper in de buidel bijvoorbeeld nodig zou hebben voor een vergelijkbare Duitse kleine auto, als bij de aankoop van een Renault Clio.

Iedereen die geïnteresseerd is in een Clio in het Jaar 2002, die zal worden gevonden op de gebruikte auto markt een breed assortiment. De prijzen variëren afhankelijk van de kilometerstand, conditie en apparatuur. Denk er eens over - zelfs voordat u begint op zoek naar een "goede gebruikte auto" - wat u verwacht van uw nieuwe (oude) Clio.

Gebouwd in 2002 - die u moet overwegen bij het kopen

Het aanbod is groot en, hoewel de Clio wordt geacht betrouwbare auto, moet u uw beslissing goed te heroverwegen en niet overhaast besluit te schaffen. Of u nu kiest voor een Renault Clio of een ander voertuig - of gebouwd in 2002 of 1999 - u elke auto controleren voordat u het koopt. Tot slot, het gaat om uw geld en uw veiligheid.

 • Vergelijk altijd prijzen, faciliteiten en de toestand van de gebruikte auto's te bieden. Vergeet niet de beste aanbiedingen en onderzoekt de (die u interesseren) voertuigen. Maak een proefrit.
 • Je zal het verslag van de laatste HU show. Is de auto Onderhoudsboekje? Neem een ​​kijkje op de documenten. Laat ons kwitanties voor eventuele reparaties of vervangende onderdelen.
 • Overtuig jezelf dat de opgegeven kilometerstand juist is. Controleren om te zien wanneer de laatste olieverversing werd gemaakt. De datum kan worden gevonden op een stuk papier in de motorruimte.
 • Zorg ervoor dat de verlichting werkt. Test Koplampen en knipperlichten. Zorg er ook voor dat de lichten niet worden beslagen van binnenuit.
 • Controleer de auto voor roest. Wat ziet er goed uit op het eerste gezicht, kan misleidend zijn. Kijk goed, je zou kunnen ontdekken veelbetekenende sporen - bijvoorbeeld op geschilderde lichamen.
 • Ook belangrijk zijn de banden. Bent u versleten of als de profieldiepte in orde? Zijn de banden ongelijkmatig gedragen, dan is dat een waarschuwing. De banden zijn ofwel niet (of niet goed) in evenwicht of de track wordt gewist.
 • Als het mogelijk is, dan moet je kijken naar de auto weer van onderaf: Wat is de onderkant van? Als de uitlaat in orde?
 • Ontdek barsten of scheuren in de ramen van het voertuig, moet u erop aandringen dat de schijven worden vervangen - anders, moet u de aankoop van de auto te nemen.
 • Wie neemt een indringende blik in de motorruimte, die moet weten wat hij doet. Wie weet niet wie vergezeld moet bij het kopen van een auto van iemand die weet wat te zoeken.
 • Je weet niet iedereen? Laat de auto - bijvoorbeeld tijdens de proefrit - het gecontroleerd. Dit kan later je uit de problemen en hoge kosten.

Welnu: Veel succes met uw auto zoeken. De aankoop van hun Renault Clio kunt vieren met een scherpe stokbrood, een Franse kaas en een goede fles Bordeaux, dan ja. Vive la France!

Tags: auto, Renault, kopen gebruikte auto's

Gerelateerde Artikelen aan Renault Clio Jaar Koop 2002 - het u zou moeten betalen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden