June 1

Als u wilt uw trap een persoonlijk tintje, dan pas je Bannister Net zich aan hout. Je moet echter al gewerkt met hout voor deze taak.


Reling van hout maken zelf - een gids


Bereid een leuning.Wat je nodig hebt:

 • een 4 cm Burr Attachment voor de boor
 • a drill
 • een emmer lijm

Bereid de leuning

Je bouwt een vijf meter lange leuning gemaakt van eikenhout.

 1. Uw trapleuningen zal zien als een verschoven rechthoek en alleen moet nog worden vastgeschroefd aan de railing bevestigingen. Eerste snede liggers met de afmetingen 15x15 cm met een lengte van 500 cm. Vanuit deze bar je nodig hebt 2 stuks.
 2. Wanneer de bars worden gesneden, markeert elk binnen met potlood lijnen. De potloodmarkeringen markeren de plaats wordt vervolgens gemalen tot de de tussenliggende staven installeren.
 3. In totaal heb je 23 tussenliggende staven dat je nodig hebt om ze te distribueren naar twee bars. De Fräslöcher worden gefreesd in een hoek van 45 graden in het midden van de bar. Daarom moet u een boor houder die kan worden aangepast aan verschillende mate waarden te kopen.
 4. Knip nu het begin - en eindigen hun leuning van hout. Gebruik turn eiken balken met een afmeting van 15x15 cm en snij twee stukken met een lengte van 80 cm. Dan snijden aan beide zijden hebben elk een 45 graden verstek.
 5. Dan moet je 23 logs van eikenhout gesneden. Deze stammen hebben een diameter van 4 cm en een lengte van 90 cm. Aan beide zijden van 45 graden mijters worden reattached.

Uw beklimming veiligstellen houten is voltooid

 1. Neem de 500 cm lange bar en molen u uw merken een 5 cm diep gat in het hout. Het gat is geboord in een hoek van 45 graden in het hout. Dus neem je boor, klem een ​​freeskop en je make de boor houder 45 graden.
 2. Wanneer dit gebeurt, plaatst u de voorkant. Om dit te doen, markeert het contactoppervlak dik met houtlijm en zet het stuk gelijk met de start van een 500-cm-beam. Dan terug boren van het stuk van de rug en schroef het aan de basis bar.
 3. Dat is hoe om het te maken tot het einde. In dezelfde basis balk nu opgescheept met veel hout lijm de liggers. Zorg ervoor dat u uw mijter correct.
 4. Vervolgens de gaten in de andere onedele hout moet worden geborsteld met lijm. Stel vervolgens de tweede fundamentele straal op de logs en op het begin - en het einde. Schroef weer het begin - en eindigen met een lange platte kop schroeven en draai je leuning met houten klemmen uit.
 5. Als de lijm volledig droog is, kunt u de klemmen te verwijderen en jullie zelf gebouwde houten leuningen officieel kan worden geopend.

U kunt de logboeken gebruiken om proeven nog voordat dat houtdraaien.

Tags: DIY, bouw, hout, opkomst, trapleuningen

Gerelateerde Artikelen aan Reling van hout maken zelf - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden