June 1

De nummer een reisbestemming onder Duitsers is echt een van de meest diverse landen in de wereld. Het biedt bezoekers een adembenemend landschap, oosterse lekkernijen en bovenal redelijke prijzen. Maar in februari, Turkije is zeker een bezoek waard.


Reizen naar Turkije in februari - dus plan een wintervakantie


Ook in februari, kunt u reizen naar Turkije.Ook in februari, een reis waard in Turkije

  • Lang, Turkije is een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor veel mensen over de hele wereld. Tijdens de zomermaanden is het land letterlijk overspoeld door toeristen, maar het is ook de moeite waard om het land te bezoeken in februari. De meeste toeristen zijn dan weer thuis en het is ook niet zo warm. Zelfs in de winter de overhand in de meeste delen van het land milde temperaturen van 9 ° -16 ° en de zon schijnt nog steeds bijna 7 uur per dag.
  • Er zijn zo veel plaatsen in Turkije, die om goed te reizen, zelfs in de winter. Zelfs als het water is niet zo warm te misschien zwemmen, zijn er tal van mogelijkheden om een ​​aangename vakantie door te brengen. Veel reizen worden ingesteld in de off-seizoen bijna halverwege en voor vakanties en er zijn aantrekkelijke last minute aanbiedingen. Hoewel sommige hotels in de wintermaanden gesloten, zijn er veel accommodaties beschikbaar in alle prijsklassen.
  • Ook in de winter excursies naar de historische bezienswaardigheden, wandelen en sportieve activiteiten, want in de zomer kunt u de meeste van de tijd waarschijnlijk op het strand door te brengen. In het zuiden van de ruïnes van Perge zijn cultureel zeer interessant. Ook bezienswaardig zijn de ruïnes van Termessos National Park Güllük Dagi, waar de pre-christelijke theater zelfs een paar rijen stoelen nog steeds bewaard gebleven. De travertijn bergen van Pamukkale zijn zomer en winter een populaire bestemming.

Side, Antalya, Belek en Alanya

  • In Side kunnen vakantiegangers een bezoek aan de oude monumenten en de Apollon Tempel. Hier is het de moeite waard vooral de oude baden om te zien waar een museum is opgezet. Ruïnes van Argora, het theater en de oude stadsmuur bij zonsondergang bieden een mooi fotomoment.
  • Evenzo, Alanya is een geweldige bestemming voor iedereen die wil naar Turkije in februari. Nu kunt u, zonder verdringing, een wandeling door de pittoreske oude stad, een bezoek aan de Alaeddin Moskee in de haven en koop op uw gemak gouden en zilveren sieraden. Gelegen aan Konyaalti strand vindt u geweldige restaurants en het nachtleven zullen ook niet missen. Natuurlijk kunt u ook een uitstapje maken naar het natuurpark Düzlercam of in het nabijgelegen Taurus gebergte.
  • Echt ontspannen kan worden gevestigd in Belek in een van de vele wellness hotels. Na een lange wandeling op het strand, of een wandeling door een van de omliggende dennenbossen kunnen heerlijk verwennen met een massage. Iedereen op zoek naar sportieve actie kan gaan spelen golf en tennis.
  • Alanya is de perfecte plek om te combineren winkelen en samen sightseeing. De Atatürk straat biedt veel winkels waar goedkope tapijten, lederwaren en souvenirs kunnen worden gekocht. De Rode Toren en het historische scheepswerf kan geen over-verdringing bezoek dat in de weg van een stand zijn. Zelfs de klim naar het symbool van de stad, het kasteel van Alanya kan, zonder echt te proberen grote, worden beheerd, wanneer Turkije bezoek in februari.

Tags: Reizen, vakantie, Turkije, februari, de winter vakantie

Gerelateerde Artikelen aan Reizen naar Turkije in februari - dus plan een wintervakantie

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden