June 1

Met zonlicht is soms ronduit bang hoe vuil het computerscherm, maar het is en hoe moeilijk wordt daardoor iets anders lezen. Men zou dan snel de situatie te verhelpen. Om uw computerscherm schoon te maken, maar niet een daad is, denkt zo veel dan. Een doek, afwasmiddel en het ding is bekrast. Maar dit is op geen enkele manier als dat.


Reinig uw computerscherm - zodat je het voorzichtig doen


Clean computerschermen is een uitdaging.Wat je nodig hebt:

  • speciaal scherm reinigingsmiddelen (sprays)
  • Microvezeldoek

Als u afwasmiddel en een doek, misschien zelfs gebruik maken van een al gebruikt afvegen of poetslappen, dan snel uw scherm verpesten. Namelijk de toegang tot een coating aangebracht op de bescherming van het scherm laag en snel gebeurde het dat dan ontstaan ​​op het scherm vette strepen en het ziet er erger dan voorheen.

Dus uw computerscherm schoon voorzichtig

  • Stofdeeltjes die dagelijks vestigen op uw computerscherm, kunt u veeg met een fijne plumeau. Wrijf zachtjes over het scherm. De meeste van deze is zo, maar nog niet voldoende gereinigd.
  • In de winkels kunt u speciale sprays, die geschikt zijn voor uw computerscherm reinigen zijn te vinden. Inbegrepen in het pakket is meestal een microfiber doekje. Spuit een beetje spray op uw monitor voordat u op uw computer. Wrijf met de microfiber doekje zachtjes over je scherm. Je moet dit nooit reinigen wanneer deze is ingeschakeld.
  • Je moet echt alleen gebruik maken van het wasmiddel speciaal voor het scherm te reinigen. Alle andere reinigingsmiddelen zijn van belang omdat ze meestal bevatten alcoholen, oppervlakteactieve stoffen of zuren die te agressief voor een scherm zijn. Surfactanten en alcoholen worden opgenomen in bijvoorbeeld glasreinigers. Dus je kunt niet gewoon gebruik maken van glas cleaner om je scherm schoon te maken. Zelfs lenzenvloeistof reiniger mag niet worden gebruikt, omdat deze bevatten vaak citroenzuur, die ook uw computerscherm kan aanvallen. Zelfs als de fabrikanten beweren, zou je een lens reinigingsmiddel gebruikt en de lens doekjes en voor een computer monitor, moet u zo veel mogelijk niet te doen - niet het minst omdat Brillenputztücher, zijn niet zacht genoeg is, in tegenstelling tot de microfiber handdoeken, die zijn bedoeld voor het schoonmaken scherm en loopt u het risico , uw scherm oppervlak te krabben.

Tags: Computer, Hardware, scherm, schoon

Gerelateerde Artikelen aan Reinig uw computerscherm - zodat je het voorzichtig doen

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden