May 30

Afhankelijk van hoe vaak en intensief je de oven gebruiken, moet u het vaak schoon te maken. De oven rek natuurlijk behoort. Het schoonmaken van het rooster kan vervelend en tijdrovend zijn - vooral als verkoolde resten uit te steken kan ondanks alle inspanningen om slecht te verwijderen. Echter, je kan een beetje gemakkelijker om te werken. Hoe je dit doet, lees hier.


Reinig ovenrek - met deze huismiddeltjes slaagt


Hier de oven rek werd ijverig schoongemaakt.Vooral slecht ziet de oven rek uit als er iets tijdens het bakken onopgemerkt is gebleven uit de pan bakken. In deze gevallen is het niet alleen een dunne zwarte sluier die terecht is gekomen op de zoektocht, maar een dikke, verkoolde en rock-harde laag. Met alleen schrobben kan weinig doen. Het resultaat is waarschijnlijk spieren in de bovenarm en een half-clean rooster. Waarom hem niet vertrekken voor het schoonmaken? Dit maakt de Verbrande beetje zachter.

Verkoolde voedselresten - Om de oven rek schoon

Zeker je weet Verborgen staalwol. Het is bij uitstek geschikt voor het reinigen van de oven rooster. Het is zacht en dus kan de individuele achtervolging fragmentarische malen vrijwel schoon. Na deze procedure echter nog steeds de dikkere verkoolde etensresten op het oven rek, die je kunt gaan met deze truc het lichaam.

  1. Maak een ovenvaste schaal met water in de oven. Plaats het rek in, en verwarm de oven met een gesloten deur en geen hete lucht bij ongeveer 100 graden. Na een tijdje begint het water in de vorm van, koken en stoom produceert. De stoom van het vuil op het ovenrek wordt verzacht.
  2. Verwijder het rooster met behulp van een ovenwant uit de oven en laat het afkoelen voordat u het schoonmaakt iets, zodat je niet verbranden.

Stoom alleen helpt niet - wat nu?

Met deze methode kunt u niet geheel zonder chemie.

  1. Plaats het ovenrek in vaste vuilniszak. Commercieel deze robuuste plastic zakken zijn meestal beschikbaar in blauw. Zorg ervoor dat de tas niet is beschadigd.
  2. Giet royaal afwasmiddel waspoeder, zoals u het gebruiken voor uw vaatwasser, over het rooster. Tabs zijn niet zo goed geschikt.
  3. Breng het water aan de kook en giet het in de zak over de bakken rack. Zorg ervoor dat het rooster volledig bedekt is met water. Bind vervolgens de tas stevig en laat het 's nachts.
  4. Voor de volgende reinigingsproces, zet de gevulde zak op zijn best in het bad, zodat je minder kans om uw keuken onder water te zetten.
  5. Neem de oven rek uit de vuilniszak. U zult merken dat de verkoolde resten worden verzacht.
  6. Nu kunt u de kolen te verwijderen met behulp van de staalwol reinigen van roest.
  7. Vergeet niet om uw ovenrek te spoelen om deze reiniging heel goed met helder water. Aangezien roest is al in het bad, is het zinvol om gewoon hem te overladen met de handdouche.

Wilt u deze kostbare procedure in de toekomst te voorkomen, stelt de best een beetje aluminiumfolie op het rooster voor het schuiven van de rechtbank in de oven.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Reinig ovenrek - met deze huismiddeltjes slaagt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden