May 30
Registreer Company op Facebook - hoe het werkt
02:50

 • Verwijderen van een blokkade op Facebook - dus ga ...
 • Hoe te Facebook uitschakelen? - Dat is hoe het heeft gedaan
 • Facebook verandert de geboortedatum - hoe het werkt
 • Op Facebook Block een vriend - Instructies
 • Download video van Facebook - hoe het werkt
 • Lock Muur voor bepaalde vrienden - Facebook
 • Lees Met Facebook gearchiveerd berichten - dus ...
 • Reactiveren Facebook-account - hoe het werkt
 • Facebook: Verberg Nieuws - hoe het werkt


Video van Bruno Franke2: 50

Tegenwoordig is het sociale netwerk is bijna onmisbaar, er zijn veel verschillende aanbieders en miljoenen mensen gaan elke dag online te delen met familie en vrienden te chatten, post, schrijf bulletin boards en nog veel meer. Ondertussen ook bedrijven om deel te nemen op Facebook, zodat de klanten informatie. Bedrijf registreren op Facebook is bijna een must en te creëren in een paar stappen.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:32

  Bedrijfsprofiel op Facebook - hoe het werkt
 • 01:56

  Hide Facebook muur voor vreemdelingen - hoe het werkt
 • 01:23

  Wissel naar Facebook naam - hoe het werkt


Voeg uw bedrijf op Facebook is eenvoudig

Ten eerste, het moet gezegd worden dat de registratie van een bedrijf of een organisatie niet wordt gelijkgesteld met de registratie van een particulier. Zo zal de functies die later in Facebook toegankelijke, niet hetzelfde zijn. Bedrijven kunnen niet rechtstreeks communiceren met de fans, maar alleen in algemene termen, dat wil zeggen, het bedrijf dat wil inloggen op Facebook, kunnen vervolgens delen met de fans.

Volg de onderstaande stappen om te corrigeren om uw bedrijf te registreren:

 1. Wilt u uw bedrijf op Facebook te registreren, gaat u naar de startpagina . Hier klikt u op de onderkant rechts van het logo, dat aangeeft dat u hier kunt aanmelden van een pagina voor een bedrijf.
 2. U krijgt een nieuwe pagina te zien met 6 keuzes. U kunt zich ook aanmelden als kunstenaar, publiek figuur, bedrijf, of een soortgelijke bezorgdheid. Klik in dit geval, bedrijven, organisatie, instelling of lokale bedrijven.
 3. Nu, een nieuwe pagina waar je een drop-down menu om wat voor soort bedrijf het is kunt selecteren. Klik op het, die het meest overeenkomt met uw bedrijf.
 4. Net onder, aan dezelfde kant, kunt u ook de naam van uw bedrijf opgeven. Je moet nu nog aan de richtlijnen het eens door te klikken op de doos om een ​​vinkje te zetten. Lees best vooraf het beleid, zodat u weet wat u ermee akkoord.
 5. De naam waaronder uw bedrijf is geregistreerd bij Facebook, moet overeenkomen met de normale Duitse spelling. Ook hier hoofdlettergevoelig en veiligheid. Het kan, voor. Voorbeeld, niet alleen worden geschreven in hoofdletters. Het kan ook worden toegevoegd aan een slogans of overbodige informatie. Ook aandacht moet worden besteed aan onnodige leestekens. Veel uitroepteken z. B. zijn verboden. Klik vervolgens op "Go!".
 6. Op de nieuwe pagina die verschijnt, kunt u alle gegevens op uw bedrijf in te voeren. Afhankelijk van of u ooit een Facebook-account, moet u inloggen of opnieuw te registreren. Voor New Sign, heb je je geboortedatum, e-mailadres en een wachtwoord en voer de veiligheidsvraag.
 7. In de volgende stappen kunt u nu upload een profielfoto voor uw bedrijf, is het zinvol voor. Als een logo op. Daarnaast kun je je vrienden uitnodigen, ofwel de contacten die je al hebt, als je een eigen profiel of u kunt schrijven en bekenden uit uw e-mail lijsten. Ten derde, schrijf je iets over het bedrijf en ook de website van de vennootschap in.
 8. De hoofdpagina van het bedrijf op Facebook is dus gemaakt. De taak is nu om mensen die een fan bent van de pagina of de Like-me-druk op de knop en de zijkant bedrijf kan dus groeien onrustig te vinden.
 9. Het is belangrijk om weer relevante inhoud te plaatsen op de pagina om bijgewerkte fans en interesse te hebben.
 10. Zoals u kunt zien, moet een bedrijf op Facebook worden geregistreerd is niet erg moeilijk, de stappen worden achtereenvolgens opgebouwd in elk geval logisch en je kunt ze gemakkelijk volgen.

Veel Plezier!

Tags: Internet, Computer, Job, Company

Gerelateerde Artikelen aan Registreer Company op Facebook - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden