May 31

Iedereen die zich intensief bezighoudt met de biologie, zal vroeg of laat komen met de voorwaarden en toezichthouders conformeer in contact. Maar de weinige mensen die bekend zijn. De verklaring is heel eenvoudig.


Regelgevers en conformeer - zodat u vertellen het verschil


In het dierenrijk is er een rijke biodiversiteit.Regelgevers en conformeer vergelijking

  • Onder regulatoren bedoeld wezens, welke mechanismen fysiologische aard en specifiek gedrag gebruiken om de veranderende externe invloeden tegen te gaan, bijvoorbeeld door een constante lichaamstemperatuur ondanks sterk wisselende buitentemperaturen.
  • Zoals conformeer heet levende wezens, die hun lichaamsbouw de omstandigheden grotendeels aan te passen. Zo is de externe omgeving een beslissende invloed op het interieur van de living. Dit kan zover deze dieren ook door sterven gaan, bijvoorbeeld hoog of lage zoutconcentraties in het water.

Voorbeelden uit het dierenrijk

  • Als toezichthouders, bijvoorbeeld vogels (homoiotherme dieren) worden genoemd, die op een koude plaats blijven hangen in de wintermaanden. Dit voorbeeld onderhouden lichaamstemperatuur grotendeels gehandhaafd door verschillende mechanismen en temperaturen onder het vriespunt en warme weerstaan.
  • Zelfs mensen die biologisch voor zoogdieren, worden gedekt door de betaler. Echter, bij mensen koelen voorbeeld de uiteinden snel (benen, armen, enz.), Waardoor deze aanvullende steun (kleding) afhankelijk. De mechanismen voor het handhaven van de lichaamstemperatuur worden geduwd in de achtergrond in de loop van de evolutie.
  • Als conformer bijvoorbeeld bepaalde krabsoort waarin verschillende zoutconcentraties kunnen overleven in het water, hoewel ze dient voor een zoutgehalte toepassen. Kom dit echter met te hypotonisch (laag zoutgehalte) of hypertone (hoog zoutgehalte) zijn nat, neem deze te veel water op of geven te veel water uit het lichaam van die kan leiden tot de dood.

Tags: planten, Onderwijs, dieren, biologie

Gerelateerde Artikelen aan Regelgevers en conformeer - zodat u vertellen het verschil

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden