June 1

Een legaal alternatief te wisselen platforms voor muziek worden Radiograbber genoemd. Deze overlappen met titels van online radiostations, zodat u uw gewenste nummers gratis te krijgen. Hoe werken de programma's?


Radiograbber gebruik - hoe het werkt


Gratis muziek genieten. © Gerd_Altmann_Shapes_photoshopgraphics.com / PixelioWat je nodig hebt:

  • Software Streamripper

Net zoals je kan houden over programma's op televisie voor persoonlijk gebruik, kunt u zelfs titels die worden gespeeld op de radio op te nemen. Dit vormt een privé-kopie.

Gebruik Radiograbber online

  • Een gratis en uitgebreide Radiograbber gebaseerde online titels mitschneidet, de Online Music Recorder . Hier kunt u zich registreren en klik op de knop "Start opname". Dit zal allemaal beschikbaar zijn van deze tijd opgenomen nummers beschikbaar.
  • Quick is hier een uitgebreide collectie van muziekstukken opstapelen. Deze kunnen worden gesorteerd op kunstenaars, stijlen of andere aspecten. U kunt ook zoeken naar woorden of zinnen om nummers in deze Radiograbber vinden.
  • De Online Music Recorder is echter voornamelijk gespecialiseerd in buitenlandse, vooral Engels-talige zenders. Daarom kan het soms even duren voordat een nieuwe Duitse lied is beschikbaar. Toch is het een groot voordeel van dit Radiograbbers dat je hoeft alleen je favoriete liedje downloaden en je zal niet in rekening worden gebracht voor het.

Radiograbber installeren op uw pc

  • Nog een gratis Radiograbber is Streamripper . Dit programma is eigenlijk een speler voor muziektitels, kan deze ook opnemen.
  • Met SHOUTcast - een platform voor online radio - kan eerst worden doorzocht door een afzender. Rechts te klikken op de radiozender, kunt u de link adres kopiëren.
  • Als stream Ripper u kunt dan plak deze koppeling via "Load" en start de opname. Na de Radiograbber stelt De opgenomen titel van de locatie van de stream Ripper. Verschillende kanalen kunnen tegelijkertijd worden opgenomen, zodat. Onnodige titel moet je achteraf wel te verwijderen.

Beide versies van Radio graf Bern gesneden met streams van online radiostations en bieden u deze kosteloos. De titels worden genoemd en gered door kunstenaar en Song.

Tags: Internet, muziek, radio, Opname, Songs

Gerelateerde Artikelen aan Radiograbber gebruik - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden