May 31

De radio op de werkplek kan leiden tot een conflict als het stoort inspireerde de ene en de andere. U kunt gemakkelijk botsen met andere medewerkers, je baas of uw ondergeschikten over deze kwestie. Er is maar respect en een gedegen juridische kennis.


Radio op de werkplek - dat moeten er rekening mee de


Naar de radio aan het werk te luisteren.Een radio op het bureau kan een overlast snel worden. Vaak je niet de rechtspositie kennen, zijn ofwel moe van het horen luide radio werknemers of willen zelfs naar de radio luisteren, ondanks de problemen met de baas. Hoe om te gaan met een bedrijf naar de radio luistert, kan duidelijk gelukkig worden geregeld voor alle kanten.

Luisteren naar de radio in het kantoor

  • Zorg ervoor dat de GEZ vergoedingen luisteren naar de radio in het kantoor mee. Stel de werkgever het apparaat voor bedrijfspensioenvoorziening beschikbaar, moeten ze de kosten te betalen. En als je de radio gebruiken als een werknemer, dus om een ​​prive spreken, moet je GEZ betaalt, ongeacht of u al een radio hebben ingeschreven voor uw huishouden.
  • Als er problemen zijn onder collega's, moet je objectief en vriendelijk voor het probleem te spreken. Als compromis gewerkt kan worden, bijvoorbeeld met een hoofdtelefoon. Zelfs op de kwestie van de afzender moeten onderling. Wie is de radio ergerde, kan draaien als een tweede stap, naar de security officer, voordat het gaat om een ​​geschil.
  • Op een afdwingbaar verbod moet je volgen, indien nodig: Als je niet kan luisteren naar de radio en doe het toch - hoe dan ook, zelfs met een hoofdtelefoon - kunt u een waarschuwing en uiteindelijk ontslag krijgen. Uitzonderingen zijn soms om grote evenementen zoals de World Cup of voor informatie over grotere Katstrophen.

Muziek of rust op de werkvloer

  • Of u kunt horen op de radio het kantoor of niet, hangt uiteindelijk af van de welwillendheid van superieuren. In principe kun je niet spreken van een algemeen verbod, omdat de werknemer zou worden beperkt door zijn persoonlijke rechten. Belangrijk is een aanvaardbaar volume.
  • Maar als er een bijzondere waardevermindering, het luisteren naar de radio op het werk kan heel goed worden verboden. Dus, zodra klanten of collega's merkbaar last van de radio, dus een zaak wordt gegeven. Just in case zakelijke oproepen worden beantwoord met radio op de achtergrond, zijn er vaak problemen. Hoewel de radio op het werk is een afleiding van het werk dat de prestaties wordt beïnvloed.
  • Hier moet je een interpretatie van de evenredigheid te maken en omvatten alle factoren om tot een aanvaardbare oplossing voor alle betrokkenen te vinden. In principe is natuurlijk de baas, de voorwaarden van het werk, maar ook de werknemer in termen van het luisteren naar de radio zijn rechten. Een radio moet worden goedgekeurd of in-house goedgekeurd, maar dat het luisteren naar de radio kan in ongegronde niet verboden worden.
  • Just in case kunt u zowel aanklagen als een werknemer als gevolg van een willekeurig verbod tegen de baas bij de arbeidsrechtbank, evenals de belangrijkste eisen een einde aan het luisteren naar de radio door middel van waarschuwingen.

Als er een ondernemingsraad, heeft dit te worden betrokken bij de radio-verbod, omdat het anders ongeldig.

Tags: consumentenelektronica, Job, werkplaats, Professional, radio, Bureau, het radiostation

Gerelateerde Artikelen aan Radio op de werkplek - dat moeten er rekening mee de

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden