June 1

Massages zijn aangenaam voor lichaam en ziel, en ze zijn nuttig tegen de spanning die, zoals altijd voordoen, vooral met dezelfde houdingen die bepaalde soorten werk vereisen. Als u uw eigen massageolie te creëren, zodat je elke geur combinaties kunt maken en uit te proberen verschillende variaties slechts één keer.


Productie massage olie zelf


Vanuit verschillende geuren heerlijke massage olie kan worden geproduceerdMix uw eigen persoonlijke massageolie

Massage olie kan gemakkelijk te produceren zelf. Alles wat je nodig hebt is een geurloze olie als basis en diverse essentiële oliën.

  • Gebruik altijd hoge kwaliteit en natuurlijke smaak oliën om eventuele allergieën te voorkomen. Aangezien natuurlijke producten garanderen dat er geen echte veiligheid tegen allergieën, moet je een kleine hoeveelheid massage olie te testen op een klein deel van de huid voordat u grote hoeveelheden.
  • De meeste amandelolie, jojoba-olie of olijfolie wordt gebruikt als uitgangspunt, maar u kunt ook gebruik maken van vrijwel elke andere natuurlijke olie tot een massage olie te produceren.
  • Etherische oliën zijn als concentraten. Daarom Meng een maximaal tien druppels in 100 ml basisolie.

Je kunt oliën met speciale effect loggen

  • Eén druppel van essentiële oliën van citroen, grapefruit, rozemarijn berg dennen en meng amandelolie en krijg een revitaliserende massage olie.
  • Om te ontspannen, meng 1 druppel geranium, 1 druppel lavendel, 1 druppel van roos, sandelhout en 1 druppel 1 druppel Neroli in Jojoba olie.
  • Tegen uitputting hulp kamfer en baai in macadamia noten op de solar plexus.
  • Massageolie tegen stress kan worden geproduceerd uit Lavandin en munt in avocado.
  • Veilchenblätte rond Ylanylang in sesamolie helpen om meer rust.

Probeer verschillende geuren en moed om nieuwe dingen te proberen. Meng de eerste kleinere hoeveelheden totdat je hebt gevonden dat je eigen massageolie zal zijn.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Productie massage olie zelf

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden