June 1

Vooral wanneer de renovatie van een oud gebouw of een ouder huis, kan het gebeuren dat de grond heeft aanzienlijke schade. Hoewel een vloerbedekking wordt verwijderd, kan grote schade veroorzaken. Maar hoe kan men het beste voor, zodat de grond wordt teruggebracht naar normaal? Of gaten of hobbels, dan is de grond moet opnieuw worden voorbereid. Hiervoor moet men vliegwiel.


Proces uitvlakmassa voor vloer zelf - hoe het werkt


Ongelijke en gebroken grond - renoveren de grond met nog verwerkt egalisatie.Wat je nodig hebt:

 • Leveling vloeren
 • Mengkuip
 • Bouw mixer
 • Spatel voor het aanbrengen van de massa
 • Rubberspatel
 • Floor Grinder
 • Primer voor vloeren

Voorafgaand aan de renovatie van de grond die u nodig hebt om bang te zijn. Met een beetje vaardigheid en een goed oog en je zal zeker gaan met deze. De afzonderlijke werk stappen.

Bereid de rehabilitatie van het land

 1. Meet van uw grond te verwerken. In elke goede hardware winkel, kunt u de benodigde accessoires. Wanneer de hoeveelheid stopverf die u nodig hebt alleen aandacht besteden aan de beschrijving. Hier wordt aangegeven wat de hoeveelheid die u nodig heeft voor een bepaalde vloer grootte.
 2. Als je samen de accessoires, kunt u beginnen met de voorbereiding van de ondergrond. Verwijder eerst alle resten, die nog steeds op de grond en maken deze stof. Voer nu met behulp van de rubberen spatel de primer gelijkmatig.

Breng egalisatielaag goed

 1. Gebruik voor dit werk een gasmasker en zorg voor voldoende ventilatie omdat deze primer daarom niet alleen bevat oplosmiddelen en bevorderlijk voor de gezondheid. Wanneer u klaar bent, laat de primer drogen voor ongeveer 2 uur.
 2. Nu gaat de productie van het egaliseermiddel. Je raakt op, zoals gespecificeerd in een menging bad. Dan aanbrengen Begin bij een corner op iets uit de menigte die op de vloer en met een spatel in een cirkelvormige beweging op de vloer. U zult merken dat als de vloer ongelijk is, de massa verzamelt automatisch in dit gebied. Dit is al verzekerd bijna vanzelf dat u een vlak oppervlak zal krijgen na verwerking. Maar de massale toepassing niet te dik, waardoor het risico op barsten wordt voorkomen. De verwerking van de massa, maar moet snel gebeuren, omdat deze abbindet snel. Wanneer de samenstelling wordt aangebracht, laat dit minstens een dag drogen. Het droogproces kunt u visueel volgen.
 3. Nu afwerken begint. De vloer schuurmachine Zorg ervoor dat de schade veroorzaakt door het vullen Verfließungen worden verwijderd en de vloer is glad en schoon weer. Na een bezem of stofzuigen de vloer grondig. Nu kunt u de vloer voorzien van een coating zoals gewenst.

Tags: Huishouden, DIY, Vloeren, renovatie, vloer, balanceren gewicht

Gerelateerde Artikelen aan Proces uitvlakmassa voor vloer zelf - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden