May 31

Heb je het gevoel soms zo dat het moppert in uw maag na het eten van volle granen? Spijsverteringsproblemen na het eten van volle granen zijn niet langer een zeldzaamheid. Maar wat je kunt doen, zodat u kunt genieten van producten van hele granen weer?


Problemen met de vertering van volkoren granen - wat te doen?


Volle granen zijn gezond, maar kan ook problemen met de spijsvertering te bereiden.



Ongemak bij de vertering van volkoren

Hele korrels worden gewoonlijk genoemd bij een gezonde voeding. Ongetwijfeld ze gezond zijn, wanneer mate geconsumeerd en worden goed verdragen door het lichaam.

  • Volle granen, zoals brood, rijst, pasta en havermout, bevatten vitaminen en mineralen van volle granen. Bovendien zitten veel vezels in hen dat de spijsvertering te stimuleren en daarmee constipatie tegen te gaan.
  • Echter, veel mensen klagen na het eten van volkoren over indigestie. Deze variëren van pijnlijke opgeblazen gevoel, buikpijn te ongevormde ontlasting.
  • Om deze aandoeningen te elimineren, moet u eerst de oorzaak. Dit is niet gemakkelijk, maar uiteindelijk brengt het gewenste succes.

Onverenigbaarheid van volkoren - mogelijke oorzaken en oplossingen

  • Heeft de onverenigbaarheid van hele korrels in de afgelopen jaren langzaam toeneemt, kan uw darmflora worden verzwakt. Dit uit zich onder andere door winderigheid. Door jaren van beschaving voedsel met veel suiker en verwerkte voedingsmiddelen hele korrels zijn niet langer getolereerd echt vaak. Hier kunt u een gut renovatie en de daaropvolgende voeding remedie te creëren. Met een intacte darmflora volkoren wordt meestal weer goed verdragen.
  • Soms ook spijsverteringsproblemen de mate van verwerking van het graan. Bijvoorbeeld, bereiden het brood verbruik vaak grove korrels problemen. Toegang in plaats van brood uit volkoren meel of van grof gemalen graan. Deze rassen zijn meestal meer verteerbaar.
  • Daarnaast zijn volkoren brood gemaakt begeleid natuurlijke zuurdesem meestal beter verdragen dan brood met kunstmatige zuurdesem of gist. Had de maïs niet voldoende "go" te hebben, en het wordt verwerkt voortijdig kan opgeblazen gevoel. Vraag naar de beste in uw bakkerij of natuurlijke zuurdesem wordt gebruikt.
  • Soms zelfs een speciaal type van graan van de daders voor de klachten. Deze kunt u vinden in het proces van eliminatie. Goede gezond granen bevatten spelt en kamut.
  • Vaak zelfs kleine fouten bij het samenstellen van voedsel onverenigbaarheden. Zo ontstaan ​​in tal van menselijke problemen met de spijsvertering, als je samen eten volle granen met geraffineerde suikers of noten. Hetzelfde kan worden waargenomen in het gelijktijdig gebruik van volkorenbrood en eiwithoudende levensmiddelen, zoals worst en vlees. U kunt zelfs een verandering teweeg brengen door niet te eten deze voedingsmiddelen samen.

Toont geen verbetering in de compatibiliteit van de hele granen, moet u een arts te raadplegen voor hulp. Om ervoor te zorgen dat dit niet een coeliakie of een andere aandoening. Veel mensen lijden namelijk een intolerantie voor gluten eiwitten gluten en weet niets over.

Tags: voeding, spijsvertering, volle granen, volkoren granen

Gerelateerde Artikelen aan Problemen met de vertering van volkoren granen - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden