May 30

U kunt u met een download poging in Google Play Store voordat de foutmelding 492 aangetroffen. Als dit het geval is, bent u niet volledig arbeidsongeschikt, maar in staat zijn om op te lossen met een lichte nip het probleem zelf.


Problemen met 492 - Google Play Store


Wanneer u downloaden van een app kan soms een foutmelding.Betekenis van de fout 492 in de Google Play Store

  • Als je ooit kreeg de fout 492 in de Google Play Store verschijnt, zul je hebben gemerkt dat het niet mogelijk is om apps te downloaden en te installeren.
  • Als de fout het gevolg zijn van het feit dat Google op dit moment voert onderhoudswerkzaamheden aan de Play Store, kunt u 492 niet het probleem zelf op te lossen. In het algemeen moet deze foutmelding eigenlijk lijken slechts zeer zelden.
  • Vergeet niet dat het deels mogelijk om toepassingen te downloaden via het internet. Om dit te doen, gewoon google voor uw gewenste app. Zorg echter dat u geen downloads te maken alleen van gerenommeerde sites.
  • Is dit onderhoud, bent u dan ook helaas gedwongen om te wachten tot het probleem is opgelost. Maar er is ook een truc die u toelaat om te brengen in een ander probleem veroorzaakt de Play winkel zelf weer up and running.

Problemen Error 492

Voordat u probeert deze gids, moet u uw interne opslag te controleren. Dit kan te wijten zijn aan een volledige geheugen het goed mogelijk dat meer toepassingen niet kunnen downloaden. Als u over voldoende reservecapaciteit, gaat u als volgt:

  1. Open het menu en zoek de "Settings" en druk op de icoon.
  2. In het onderste gedeelte zal je nu een item te vinden, ofwel de "apps" of "Application Manager" wordt genoemd. Hebt u de optie te vinden, selecteert u deze op.
  3. Binnen de categorie "All" Kijk nu voor het programma "Google Play Store" en open het.
  4. Hier kunt u nu verschillende knoppen opgesomd. Bevestig "om de gegevens te verwijderen." Punten "Cache" en
  5. Nadat u deze punten hebben uitgevoerd, kijk weer bij punt "Apps" of "task manager" het programma "Google Service Framework."
  6. Hebt u het item opent, herhaal de in punt 4 vermelde stappen.

Deze truc kan nu het probleem opgelost. Als dit niet het geval is, zal u helaas geen andere keuze dan te wachten tot Google het probleem heeft opgelost.

Tags: software, consumentenelektronica, Google, Apps, smartphones, Google Play Store

Gerelateerde Artikelen aan Problemen met 492 - Google Play Store

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden