June 1

Een lekke band op de knie kan de arts informatie over de vraag of het een ontsteking in de ziekte te geven. Echter, er zijn risico's altijd hier.


Prik op de knie - Informatieve


Een punctie kan informatie over de ontsteking in de knie te bieden.Als je een gezwollen knie, kan het zijn dat de arts wil een lekke band te maken en stuur een bijdrage van de vloeistof in een laboratorium. Te zien alsof u een ontstekingsziekte of dat alleen een band mogelijk is. Hij kan een antibioticum voorschrijven of eenvoudig schema fysiotherapeutische basis van het resultaat.

Dus de knie wordt doorboord

  • Voorafgaand aan de huid bij de knie prikken goed gedesinfecteerd. Dit kan steriel werken, zal de arts de knieën met een chirurgische laken te dekken, zodat alleen je knieën steken.
  • Hij zal een Braunüle of grote naald nemen. In de regel wordt verdoofd voordat de punctie met een plaatselijke verdoving, zodat je niet het gevoel dat de angel. Sommige artsen zonder ook de anesthesie.
  • De arts zal in de zwelling van de knie met de naald staan ​​en trekt de vloeistof in een injectiespuit. Dit kan dan worden verzonden naar een laboratorium.
  • Na de punctie wordt een associatie gemaakt met een desinfecterende zalf. Dit verhindert te nestelen op de injectieplaats kiemen.

De risico's van de punctie

  • Het grootste risico op een lekke band die ziektekiemen te krijgen in de wond en vormt een vervelende ontsteking. Dit gebeurt echter alleen als de arts niet werkt schoon.
  • Het kan altijd komen wanneer steken schade aan het gewricht, wat kan leiden tot bloeden en een zware kneuzing. Een arts die een lekke band heeft gemaakt heeft vaak, maar heeft al routine, dus dit is een laag risico.
  • U kunt pijn op de injectieplaats ervaren. Met deze koeling verlof, maar al snel weer. Het is eigenlijk ja gewoon een beetje lul.

De punctie van een knie of elleboog is al gedaan en dus voor de meeste artsen routine snel.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Prik op de knie - Informatieve

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden