May 30

Als u een elektricien waar is het verschil tussen de twee concepten liggen vraagt, ontvangt u 90% geen bevredigend antwoord. Op het technische ontwerp alleen theoretisch kunnen worden onderscheiden wat potentiële egalisatie en wat is de grond. Beide maatregelen hebben hetzelfde doel, maar de context anders.


Potentiaalvereffening en aarding - het verschil uitgelegd gewoon


In de bouw niet de potentiaalvereffening vergeet © Claudia_Zantopp / PixelioGeen potentiaalvereffening zonder aarding

  • Het concept van potentiële komt uit het Grieks en betekent zoiets als kracht, macht, het vermogen om iets. Het wordt gebruikt in veel gebieden van de wetenschap en technologie en heeft daardoor betekenis veranderen.
  • De potentiaalvereffening is één in de elektrotechniek en is altijd gevonden waar de grotere massa's worden geïnstalleerd op elektrisch geleidend materiaal (metaal) in gebouwen en zijn binnen het bereik van de mensen arm. Met de mogelijkheid van het potentiële gevaar wordt bedoeld met elektrische schok, als compensatie kan worden beschouwd dat het potentieel niet ongelijk ophopen.
  • Stel dat elektrische apparaten zijn in het gebouw die moeten sterk worden beschermd in een deel omdat ze een bedreiging onbeschermde vertegenwoordigen. En dan zijn er apparaten die zorgen voor het ontwerp zorgt voor een hoger beveiligingsniveau.
  • Men kan gemakkelijk de meest gevaarlijke machines gemalen, alle andere links zoals ze zijn. Is precies waar de potentiaalvereffening, het potentiële gevaar van alle relevante instellingen is samengevat en geaard als een eenheid. De toepasselijke DIN is hier: VDE 0100-410: 2012-06.

Wat veroorzaakt de grond

  • Uit het voorgaande presentatie volgt dat de grond zonder potentiaalvereffening is heel goed mogelijk, de potentiaalvereffening zonder aarding niet. Beide maatregelen zijn bedoeld om mensen te beschermen tegen elektrische schokken. De grond heeft ook de relevante DIN ontmoeten en leidt de gevaarlijke fout spanning in de aarde uit.
  • Aangezien de aarde zeer verschillende eigenschappen hebben, de ontwerper van een aarden deze aandoeningen vereist een gedetailleerde kennis zodat de doelmatigheid van de handeling kan garanderen. Dit omvat de juiste dimensionering van de afleiding van de maximaal verwachte foutstroom.
  • Of een potentiaalvereffening effectief, maar kan worden bepaald door meting. Beautragen u een expert om de gemoedsrust dat uw beschermende maatregelen zijn eigenlijk nog steeds actief zijn.

Tags: elektrische, aarding, potentiaalvereffening, ontwikkeling, engineering

Gerelateerde Artikelen aan Potentiaalvereffening en aarding - het verschil uitgelegd gewoon

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden