May 31

Heb je het gevoel soms zo dat je genieten pak popcorn bij de films in een zak en maak op dit moment geen zorgen over je taille? Als alles is knabbelen rond, je hoeft zeker niet willen om daar te zitten zonder hapjes. Maar de meeste komen pas daarna zachtjes zorgen en u, rijst de vraag of Popcorn maakt echt vet.


Popcorn maakt vet?


Popcorn smaakt zoet en heerlijk.Bevat evenveel calorieën Popcorn

Om beter te kunnen beoordelen of de Nascherei uit maïs vet maakt eigenlijk, moet je weten wat voedingsstoffen vast in de knapperige traktatie het.

  • Popcorn is voornamelijk een speciaal maïs: Zea mays convar.everta (microsperma), de zogenaamde popcorn. Deze variëteit heeft, in tegenstelling tot de gewone maïs op een dunnere en harder shell. Bij het consumeren soms moeilijk schaaldelen Daarom vasthouden aan de tanden.
  • Algemeen 100 g popcorn (zonder toevoegingen) ongeveer 370 kcal, 12,5 gram eiwit, vijf gram vet en ongeveer tien gram vezels bevatten, kan de hoeveelheid variëren afhankelijk van de bereiding.
  • De zoete variant stelt met ongeveer 420 kilocalorieën per 100 gram, het Zoute met ongeveer 390 kilocalorieën per 100 gram te boeken. In Duitsland daarentegen, zoete, suiker-rijke vorm heeft gewoonlijk de voorkeur.
  • Echter, de calorieën die zelfs veel hoger, waardoor het er hoeveel suiker daadwerkelijk zetten daar. In de bioscoop vaak heel lief rassen worden aangeboden, die ongeveer 500 kilocalorieën per 100 gram.
  • Verder, vitamines E en B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 (niacine) en de mineralen kalium en ijzer Bij de meeste soorten, maar slechts in kleine hoeveelheden.

Wanneer gaat de heerlijke Maisnascherei vet?

  • Met Popcorn, geldt net als bij vele andere voedingsmiddelen ook: Het bedrag dat doet het. Als u genieten van tijd tot tijd met een bezoek aan de bioscoop of bij vrienden, een beheersbaar bedrag, een maximum van 100 gram, dit alleen niet vet.
  • Het probleem doet zich alleen wanneer je eet popcorn in overdaad en andere ongezonde, met veel fast food, zoetwaren en weinig natuurlijke voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit, eten.
  • Als bijvoorbeeld meerdere keren per week deze maïs lekkernij op het menu, dit is te veel - het maakt niet uit wat soorten die zou kunnen ontstaan.
  • Vaak verward met het licht en luchtig consistentie in de statige veel calorieën. Bovendien gaat met popcorn een industrieel vervaardigde product.

Wat kunt u doen om popcorn niet alleen maakt je dik? Zie popcorn als een snoepje, dat u af en toe kunnen genieten. Pak de bioscoop beste voor kleinere verpakkingen. Een zak van Junior (één liter) bevat ongeveer 210 kilocalorieën, medium (1,6 liter) 300 kilocalorieën en XXL (4.6 liter) 860 kilocalorieën. Gebruik voor de voorbereiding thuis een ongezoete variatie als je dit pak je proeven.

Tags: Dieet, vet, calorieën, Popcorn

Gerelateerde Artikelen aan Popcorn maakt vet?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden