June 1

U wilt ongestoord in uw tuin? Privacy hekken je saai en onaantrekkelijk vinden? Dan reproduceren een 'groene blinds "- gebruik klimplanten.


Planten privacy in de tuin - hoe het werkt met klimplanten


Geef jezelf een privacy-scherm.Wat je nodig hebt:

  • Hekjes
  • Klimop
  • Wijn
  • Klimrozen
  • Duizendknoop

Maak jezelf in je tuin een natuurlijke scherm: je planten hekjes - gemaakt van hout of metaal - met klimplanten. Zelfs een lelijke keten-link hek kan worden getransformeerd met klimplanten in een mooie privacy.

De ideale scherm

Wijn, klimop of duizendknoop - wat je wilt planten? Controleer zelfs in uw tuin naar: Waar doe je blinds zijn? Is er meer donkere en schaduwrijke of zonnig en helder?

  • Het is bijzonder geschikt voor het vergroenen van uw visie bescherming, het groeit - heel snel - zowel in de schaduw en in de zon: de altijd groene klimop. Ivy is niet alleen een populaire klimmer - hij wordt ook vaak gebruikt als bodembedekker. Lelijke hekken, muren of huis muren kunnen de klimop snel verdwijnen. De makkelijk te onderhouden Ivy houdt van kalkrijke bodem en stikstof. Bevruchten hem nu en dan met hoorn krullen - hij heeft alles wat hij nodig heeft.
  • U bent geen vriend van Ivy? Hoe zit het met wijn? De "Wild Rank Wijn" bijvoorbeeld, gedijt even goed in de zon als een schaduwrijke plek. Wijn is niet een groenblijvende plant - hij zich in de herfst en dan verliest zijn bladeren. Echter, de mooie rode bladeren in de herfst is een echte "eye-catcher". Wijn is, als Ivy, een nogal veeleisend klimmer. Overdrijft uw wijn is er met de groei, kan je het - indien nodig - met een tamme zomer of winter snoeien.

U wilt een "kleurrijke" tuin?

Je bent geen fan van pure groene planten - uw privacy is om kleur aan de tuin te brengen? Ook, aangezien er vele manieren.

  • Ze ziet er geweldig uit, de klimroos - ze het leuk vindt zonnig maar niet te warm. Als uw latwerk niet te groot is, dan is ook een struik nam voor uw privacy, het is robuuster en minder kwetsbaar dan de klimroos. Afhankelijk van het ras, het Rose Trellis is in uw tuin met prachtige kleuren - zoals rood, roze, wit of geel - genot. "Vernietigde" bloemen moet altijd worden verwijderd - dat verlengt de bloeiperiode. In de winter, moet de rozen te worden gesnoeid.
  • Ook leuk: duizendknoop - klinkt vreemd, maar ziet er leuk uit. Duizendknoop niet kieskeurig aan de grondsoort. De plant houdt het uit in de zon, maar ook gedijt in de halfschaduw. Voor uw privacy van de Chinese bruidssluier is goed geschikt. Het beste is om het klimmen en bloeiende planten te planten in potten of bloembakken. In "Erdpflanzung" de duizendknoop groeit snel op zijn doel toevoeging.

Er zijn vele manieren om jezelf te beschermen in de tuin aan de voorkant van de nieuwsgierige ogen. Selecteer de ideale locatie voor uw privacy - let op de lichtomstandigheden en de bodemgesteldheid. Probeer te zoeken van de juiste planten voor uw tuin. Met wijnranken kan een troosteloze aanblik bescherming "vergroening" - veel klimmers Bovendien zal verrassen met mooie bloemen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Planten privacy in de tuin - hoe het werkt met klimplanten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden