June 1

Een open haard geeft ons het gevoel van authenticiteit en gezelligheid, in sommige gevallen zelfs van de harmonie in uw woonkamer. Maar het heeft ook zijn nadelen: Men kan nauwelijks laat hem branden wanneer u de kamer te verlaten en als het vuur uit is, hij is niets anders dan een koud, donker gat - tenzij je een verwarming cassette. Het verbetert niet alleen het rendement van de oven, maar is ook zeer gemakkelijk zelf te installeren.


Plaats verwarming cassette in de open haard


Verwarming cassettes zijn gemakkelijk zelfstandigen.Om het verwarmingselement te resetten in de open haard

  1. Voordat u, wordt het materiaal voor de installatie geleverd, moet u ervoor zorgen dat alle zijden van de schoorsteen is voldoende ruimte en ten minste twee mensen zijn in staat om vrij rond te bewegen, anders zal het moeilijk zijn dat de 80 kilo zware en nogal onhandig verwarming cassette helemaal te duwen.
  2. In de eerste stap van de daadwerkelijke oprichting, moet u de schoorsteen klep, die eerder verantwoordelijk voor het smoren van de lucht was te verwijderen. Zuigen dan is de hele vuurhaard en de schoorsteen van de open haard en alles schoon zo veel mogelijk, zodat er geen vreemde voorwerpen in het einde worden opgenomen achter de verwarming cassette. Dit kan ontbranden door de hitte in het ergste geval.
  3. Zorg vooraf zelfs het kopen van een geschikte isolatie. Heb je dit geprobeerd, dus breng het op de achterwand van de open haard interieur. Je moet ook vasthouden aan de muur wanneer u op losjes tegen omdat hun materiaal gehecht aan de ruwe vuurhaard. Een geschikt isolatiemateriaal is vooral hitzeresolute steenwol here.
  4. Zodra verzorgd van de isolatie, kunt u de hitte cassette duwen. Het is belangrijk dat je schoon ausdichten ook de ontwikkeling van de gewrichten van de cassette en vuur muren met steenwol, zodat in de toekomst geen roet deeltjes kunnen doordringen in de holte, die gemakkelijk kunnen leiden tot op hoog vuur eenmaal brand.
  5. Zelfs tussen het metselwerk en de opening aan de zijde kunnen verbindingen ontstaan. Deze plaats wordt het best gemaakt van keramische vezels afdichtingstape terwijl toch eerst zorgen voor de ruimte tussen het onderstel en de verwarming cassette zelf afsluitstrip als vulmateriaal voorhanden, die kan worden aangepast aan elk type en vorm van Groove. Precieze cut en hittebestendig door Schnellbinder vuurvaste platen, de grovere vullen gaten die zou kunnen openen tijdens het inbrengen.
  6. Zorg ervoor dat u de verwarming cassette uitlijnen precies loodrecht, moeten ze ook direct horizontaal zijn. Bij elke verwarming cassette draaibare voeten zijn dan ook de achterkant gemonteerd, kunt u draait naar binnen zo veel als je het nodig hebt. Onderschrijft de open haard deur, als het eenmaal is geopend, eenvoudig zelf, dus je hebt de cartridge rechts uitgelijnd.
  7. Tenslotte sluit de dunne groef aan de onderzijde. Het afdichtmiddel gebruikt kan ook worden gebruikt om visueel onaantrekkelijke afdichtstrips bovendien dekken. Eventuele fouten die u zal herkennen bij de eerste brand. De eerste verwarming van elk verwarming cassette een witte mist moet burn-through van de beschermlaag worden gevormd, is het niet, er iets mis is al.

Productions verwarming cassettes worden genomen voor elke haard de manier om te meten. En als je zoeken naar de expert met betrekking tot de aankoop, kunt u hem weer passend ja praten.

Tags: Huishouden, open haard, verwarming

Gerelateerde Artikelen aan Plaats verwarming cassette in de open haard

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden