May 31

Pilates oefeningen voor de armen kunt u ook oefenen met weinig voorbereiding alleen thuis. Als dit juist gebeurt wordt u beloond met sterke armen.


Pilates oefeningen voor de armen


Pilates oefeningen zijn ook beschikbaar voor de armen.Wat je nodig hebt:

 • een beetje tijd
 • misschien een oefening mat

Pilates oefeningen voor thuis

 • De oefening concept Pilates oefeningen is het versterken van de spieren, voor de vestiging van het lichaam en op de opleiding van het lichaam gevoel. Natuurlijk kunt u Pilates oefeningen te wonen in de studio onder toezicht of aan de apparatuur, maar met weinig inspanning, kunt u de praktijk in uw eigen huis.
 • Je moet zeker energiek bewegen kleren, een stevige ondergrond en een beetje ruimte om te bewegen. Strek eerst alle lichaamsdelen en beginnen met een lage reps. Besteed aandacht aan een gelijkmatige ademhaling en houd de uitgangspositie over de gehele looptijd.

Oefeningen voor de armen tijdens het staan

 1. Stel rechtop, bekkenbodem en buikspieren zijn gespannen, zijn schouders diep, trok schouderbladen terug en neer. Het uitzicht is ongecompliceerd. Nu Til beide armen uit naar schouderhoogte.
 2. De volgende keer dat je uitademt, trek uw linker arm in flexie en achteruit, het glijdt langs de romp, trek de elleboog nu en volg de arm met haar blik. Het bovenlichaam kan draaien enigszins terwijl het doen, het bekken blijft verder gericht naar voren.
 3. Gedurende inademing breng de linkerarm terug in de gestrekte positie voor het lichaam. Aan de uitademing is het begin van dezelfde beweging, nu met zijn rechter arm, die weer neemt de uitgangspositie van het volgende inhalatie. Voltooi de oefening aan beide zijden vijf keer.

In alle fours "vegen" de grond

 1. Voor de volgende oefening, moet u eerst om handen en voeten te nemen, zodat een beroep doen op de vloer op zijn knieën en handen. De rug recht blijft en dit hangt niet noch opwaarts gebogen. Span je buikspieren en de bekkenbodem, trek je schouders uit de buurt van de oren.
 2. Nu til je je linkerhand een beetje hoog en laat ze drogen met een snelle cirkelvormige beweging boven de grond. Laat de grond niet raken, zijn er een paar centimeter ruimte tussen de hand en de grond. Adem zachtjes zodat meer en je hoeft niet de spanning in het bovenlichaam te verliezen. Circle vijf ademhalingen, dan legde zijn hand weer.
 3. Na een korte pauze, nu je dezelfde beweging met de rechterhand, en vijf ademhalingen. Herhaal deze oefening aan beide kanten nog vier keer.

Verkorte pushups voor armen

 1. Op handen en voeten, het is een goede oefening voor de armen. Neem de juiste handen en voeten, het uitzicht naar beneden op de grond, zijn schouders zijn weg van je oren.
 2. Nu lager inademt je bovenlichaam naar de vloer, tot vlak voor de grond te raken. De armen blijven dicht bij uw lichaam.
 3. Met uitademing keert u terug naar de oorspronkelijke houding. Herhaal deze beweging rustig en geconcentreerd negen keer.

In principe heeft de training effect niet aan de orde in Pilates oefeningen voor grote en spectaculaire bewegingen. Het is nuttig om de oefeningen correct uit te voeren mogelijk, dan heb je de grootste effectiviteit te hebben.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, sport, armen, aerobics

Gerelateerde Artikelen aan Pilates oefeningen voor de armen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden