May 30

Een persoonlijke aansprakelijkheid is als een levensverzekering activa in het veld. Wanneer gaat de verzekering is het raadzaam is een kwestie van leeftijd en een professionele situatie.


Persoonlijke aansprakelijkheid van toen?  - Advies over verzekeringen


Een verplichting beschermt tegen financiële rampen.Onderschat niet uw persoonlijke risico van beschadiging. Maak als voetgangers of fietsers door onvoorzichtigheid een verkeersongeval of geschilderd uw drie jaar oude zoon van de leren bank van uw buren, moet u een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Persoonlijke aansprakelijkheid is niet per se een kwestie van leeftijd.

Persoonlijke aansprakelijkheid erkend familie tarief echtgenoot en kinderen

  • Vanaf de leeftijd van zeven, elke persoon verantwoordelijk is voor de schade die zij toebrengen ander (§ 828 BGB). In geval van schending van de verplichting van toezicht ook aansprakelijk ouders. Kinderen worden regelmatig opgenomen in de particuliere aansprakelijkheidsverzekering van hun ouders.
  • De vraag wanneer een persoonlijke aansprakelijkheid zinvol is, hangt dus af van uw persoonlijke situatie. Verzekeraars bieden verschillende tarieven. Er is dus het enige tarief, het tarief voor paren zonder kinderen en de familie tarief. Zelfs binnen de tarieven kunnen gedifferentieerd aanbod (Comfort en Protection Floor) bieden.

Bij mensen die zijn erkend

  • Alleen de familie tarief uw echtgenoot, uw geregistreerde partner en minderjarige ongehuwde kinderen zijn verzekerd. Legt zijn meestal je stiefkinderen, vastgesteld en pleegkinderen, waarbij deze zijn verbonden door middel van een familie-achtige, grootschalige lange-termijn relatie met u.
  • Volwassen kinderen zijn ook gedekt door de familie loon, zolang ze nog op school of een Berufserstausbildung. Hetzelfde geldt voor onderwijs en leren. De verzekering zal blijven, zelfs na de voltooiing van de stage zijn gemaakt, voor zover het kind werkloos is, maar niet voorbij de leeftijd van dertig. Anders moet u een verzekering op zijn eigen, als je eenmaal het personeelsbestand in te voeren.
  • Heeft het kind stages of deel te nemen aan deze training, het niet langer binnen de familie daalt. Bij deelname aan de vrijwillige sociale jaar van verzekering blijft.
  • Aansprakelijkheidsverzekering dekt ook de verantwoordelijkheid van het leven in hetzelfde huishouden met je partner een niet-huwelijkse partnerschap en haar kinderen. De voorwaarde is dat deze personen bij naam zijn aangewezen in het beleid.
  • De verzekeringsproducten zijn complex. Er zijn tal van insluitingen en uitsluitingen. Dus het hangt af van uw persoonlijke situatie. Na het bepalen wanneer je zelfstandig moet worden verzekerd. In ieder geval moet u een persoonlijke aansprakelijkheid hebben als je de leeftijd van hun beroepsopleiding hebben afgerond en / of verdienen hun eigen geld.

Zorg ervoor dat u advies in te winnen wanneer nodig. Informeer naar aanbiedingen te vergelijken . Onthoud altijd dat een veroorzaakt u schade dimensies die hun economische vaardigheden gedurende het hele leven overschrijden kan bereiken.

Tags: schade, aansprakelijkheidsverzekering, verzekering, persoonlijke aansprakelijkheid

Gerelateerde Artikelen aan Persoonlijke aansprakelijkheid van toen? - Advies over verzekeringen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden