June 1

De cyclustijd is gebaseerd op de complexe wisselwerking van verschillende hormonen. Zoek uit wat er gebeurt tijdens de menstruele cyclus in het lichaam van de vrouw.


Periode cyclus eenvoudig uitgelegd - dat gebeurt in het vrouwelijk lichaam


Goed om te weten wat er gebeurt in je eigen lichaam.De eerste helft van de periode cyclus

De cyclustijd is gebaseerd op de complexe wisselwerking van verschillende hormonen. Zoek uit wat er gebeurt tijdens de menstruele cyclus in het lichaam van de vrouw.

  • De medische gemeenschap heeft ingesteld als de eerste dag van de periode cyclus de eerste dag van de menstruatie. Een cyclus duurt ongeveer een maand, maar kan ook bij gezonde vrouwen aanzienlijk variëren in de tijd.
  • Tijdens de eerste fase van de menstruele cyclus, wordt het endometrium vergoten, die in de laatste cyclus is vastgesteld. Dit proces wordt menstruatie of menstruatie.
  • Na afloop van de menstruatie, het hormoon oestrogeen veroorzaakt het endometrium wordt herbouwd.
  • Naast de menstruele beginnen meerdere follikels in een eierstok rijpen via het follikel stimulerend hormoon (FSH). Van deze zogenaamde follikel Graafse follikel, dat geheel de ontwikkelde ei, klaar voor ovulatie.

Het tweede deel van de menstruele cyclus

Ovulatie is de overgang naar het tweede deel van het periodieke cyclus.

  • De follikel of ovulatie is het moment waarop de rijpe eicel verlaat de eierstok. U terug zogenaamde luteale die het corpus luteum hormoon, ook bekend als progesteron.
  • Progesteron maakt de interactie met oestrogeen die de bloedvaten van het endometrium verder wordt uitgebreid. Bovendien, deze begint een afscheiding - vloeistof - laat dat voedingsstoffen bevat.
  • Het ei reist door de eileider, terwijl in de baarmoeder. Bij een bevruchting, de bevruchte eicel nesten vaak de gevulde slijmvlies.
  • Als er geen implantatie, het corpus luteum in het ovarium. Omdat er geen progesteron meer wordt gevormd, wordt het slijmvlies niet meer onderhouden en de menstruatie begint de volgende periode cyclus.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, vrouwen, de ovulatie, hormonen, de menstruele cyclus

Gerelateerde Artikelen aan Periode cyclus eenvoudig uitgelegd - dat gebeurt in het vrouwelijk lichaam

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden