May 30

Je hebt genoeg van dure en fluctuerende olie- en gasprijzen? Dan is de installatie van een pellet verwarmingssysteem is een goed alternatief. Om dit goedkoper en milieuvriendelijker verwarmingsmethode gebruiken echter enige belangrijke aandachtspunten.


Pellet de installatie - het moet je betalen


Pellet zijn goedkoop en milieuvriendelijk.Wat je nodig hebt:

 • Boiler room
 • Pellets

Installatie overwegingen

 • Belangrijk is een geschikte ruimte die gebruikt kan worden als een pellet opslag. Hier moet ervoor worden gezorgd dat het lager groot genoeg is om de levering van pellets kan een jaar tegemoet te komen. Bovendien moet de locatie nabij de stookruimte zijn. In oudere gebouwen, kunnen de tanks van de olie verwarmingssysteem wordt niet meer gebruikt worden geconverteerd. Het is belangrijk dat het kamp schoon efficiënte verbranding te garanderen.
 • Als u wilt een verwarmingssysteem meer dan 50kW gebruiken, is een eigen pelletketel voorgeschreven. In een-en twee eengezinswoningen, die meestal kleiner faciliteiten worden gebruikt, moeten geen aparte stookruimte zijn.
 • Zeer belangrijk voor de installatie van een pellet verwarmingssysteem is een open haard. De schoorsteen moet absoluut luchtdicht zijn, aangezien zowel het aanbod als afvoerlucht invloed op de prestaties van de kachel. Merk op dat de brand moet worden verwijderd door een specialist.
 • Immers overwegingen zijn genomen, kan de pellet nu verbonden met het verwarmingssysteem.

Aansluiting en inbedrijfstelling van pellet

 1. Wanneer u uw pellet dat de stroom en de temperatuur juist is ingesteld verbinden. Kruissnelheid, een pellet bereikt ongeveer 60 graden. Voor oppervlak kachels die een lage aanvoertemperatuur, dus een temperatuur begrenzer moet worden geïnstalleerd.
 2. Sluit de verwarmer met een multi-weg mengkraan in het CV-circuit. Aldus wordt de retourtemperatuur verhoogd en een permanent hoge en gelijkmatige temperatuur opgeslagen in de ketel. Met nieuwe modellen als afsluiter in de pellet. In oudere ontwerpen, kan het worden ingebouwd.
 3. Als u de pellet te gebruiken in een gemengd bedrijf met een andere vorm van verwarming, zoals zonne-energie, moet je een buffer geheugen te installeren. Laten we het beste nemen deze buffer door een deskundige. Lekken of andere schade leiden tot een energieverlies.
 4. Nu kunt u uw nieuwe pellet in gebruik te nemen. Vergeet niet dat dit moet worden schoongemaakt en onderhouden op regelmatige tijdstippen. Het schoonmaken van het kamp moet ten minste jaarlijks worden gedaan. Naarmate de tijd hier is de fase tussen de verwarming seizoenen beste.
 5. Onthoud echter dat u de status van bestaande pellets regelmatig te controleren. Bestel op tijd voor pellets. Dus je hebt genoeg tijd om meerdere aanbiedingen te zoeken en misschien zelfs een massa-orders kunnen uitvoeren.

Tags: installatie, huisvesting, energie, pellet

Gerelateerde Artikelen aan Pellet de installatie - het moet je betalen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden