May 30

Met de online betaalmethode "Paysafecard" Je kan snel en eenvoudig je rekeningen te betalen, zonder geld gerelateerde gegevens te onthullen. Hoe Paysafecard werkt en welke bedragen er zijn, klik hier.


Paysafecard: Hoeveel geld is er?  - Meer informatie over de electronic cash Ontdek


Betaal bestellingen online met Paysafecard.Paysafecard: prepaid card voor het internet

De betaling service "Paysafecard" bestaat sinds 2000 en is daarmee de eerste betaalmethode via het internet, die in Europa heeft goedgekeurd. Betalen met de Paysafecard is op dezelfde wijze geconstrueerd om een ​​normale prepaid kaart die je kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor uw mobiele telefoon.

  1. Eerst moet je een bepaalde hoeveelheid krediet kopen.
  2. Om uw krediet kunt u rekenen aan de ene kant een van de vele verkooppunten gebruik die u toelaten om een Paysafecard kopen. Deze omvatten de takken van Rossmann, Deutsche Post of Netto Marken-Discount, loterij agentschappen of diverse stations als Aral of Shell. Zelfs op normale machines voor een telefoonkaart, kunt u een krediet voor Presafecard verkrijgen.
  3. Aan de andere kant heb je ook de mogelijkheid om uw beltegoed online. Je moet alleen op Paysafecard login en klik onder "kopen" naar "online". U kunt vervolgens de gewenste online dienst voor het opladen en er bestel uw balans.
  4. Ongeacht welke methode je gebruikt, zul je onmiddellijk of kort daarna een PIN-code te krijgen met 16 punten.
  5. Deze PIN-code kunt u vervolgens bij het plaatsen van uw bestelling en dus betaal uw factuur.
  6. Het grootste voordeel bij betaling met Paysafecard is dat je de verkoper bieden geen financiële gegevens, zodat mag geen bankrekening of credit card informatie te sturen.

Als u nog steeds uw bankrekening of credit card informatie te gebruiken moeten opgeven bij het bestellen, moet je jezelf vooraf te informeren over de Seriöisität verkoper.

Hoeveel geld er

Indien u wenst te betalen met Paysafecard iets, zijn er verschillende bedragen die je aandacht moet besteden aan.

  • Voor een, kunt u alleen kiezen uit vier verschillende bedragen. Dus je hebt de mogelijkheid om ofwel 10, 25, 50 of 100 € te kopen.
  • Aan de andere kant, kunt u alleen rekeningen te betalen tot € 1000 met Paysafecard in een winkel.
  • De reden is dat hoewel je meerdere Paysafecards miteinader kan verbinden, om te gebruiken voor bijvoorbeeld de lage saldo op een kaart of om bedragen van meer dan € 100 met Paysafecard. Echter, kunt u deze maximaal aansluit slechts tien kaarten, dus je kon krijgen (100 Euro 10 x) op de meest 1000 €.

Tags: Internet, financiën, Paysafecard, prepaid, bankkaart

Gerelateerde Artikelen aan Paysafecard: Hoeveel geld is er? - Meer informatie over de electronic cash Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden