May 30

Bijna iedereen is al verkocht of iets gekocht op eBay. Voor kleine vergoedingen PayPal biedt tal van voordelen als een betalingssysteem.


PayPal kosten op eBay


Met PayPal betaalt u snel en gemakkelijk online.PayPal is een dochteronderneming van eBay

PayPal, in het Duits "pay Friend", is een online betalingssysteem en een dochteronderneming van eBay. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en heeft zijn hoofdkantoor in Californië, Verenigde Staten. Het moederbedrijf eBay werd opgericht in 1995 en wordt beschouwd als 's werelds grootste Internet veilinghuis. Naast gebruikte items meer en meer nieuwe producten van dealers zal worden aangeboden.

Als meest voorkomende methode van betaling op eBay PayPal wordt gebruikt. Een PayPal-account is een virtuele rekening. De toegang is via een opgeslagen e-mail adres, heeft een eigen rekeningnummer niet vergeven PayPal.

Om te betalen met deze virtuele rekening, moet een betaling worden gedeponeerd. Dit kan een creditcard of een gewone bankrekening.

Geen kosten en andere voordelen voor kopers

De virtuele rekening is gratis. Zelfs als het betalen niet de PayPal-gebruiker geen ruimte kosten. Zelfs als de service zelden voordeel wordt genomen, zijn er geen lopende kosten.

Betalingen worden binnen een korte tijd op de rekening van de verkoper. De verkoper ontvangt direct een e-mail als kennisgeving van het ontvangen geld. Dit versnelt het hele aankoop.

Een ander voordeel is het gebruiksgemak van deze betaalmethode. De pagina's zijn geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Betalingen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd op de weg.

De veiligheid is ook een belangrijk punt. Dus geen rekening informatie wordt aan de verkoper verzonden. De zogenaamde koper bescherming is een verder aspect veiligheid. Zijn er problemen met de aankoop, eBay is de zorg in dit geval aan de zorg.

Een veel voorkomende misvatting is de vraag wie moet de verkoper kosten. Dit moet altijd worden gedragen door de verkoper. Uitzonderingen bestaan ​​alleen als het nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Verkopers betalen een basisvergoeding en verkoop

Account management is gratis voor ook voor de verkopers. Echter, de honoraria van de kassabon van toepassing.

Per transactie in rekening gebracht een PayPal betaling. Deze vergoeding is de staat in februari 2015 € 0,35. In aanvulling op de basisvergoeding van 1,9 procent van de omzet wordt gefactureerd. Het maakt niet uit of de koper met een creditcard of overschrijving betaald.

Betaalt de koper het geld in een andere valuta dan de euro, een uitwisseling vergoeding is verschuldigd. Dit is 2,5 procent van de op dat moment geldende wisselkoers.

Net zoals de PayPal-kopersbescherming en eBay bieden aan een verkoper bescherming. Dit zal helpen als onbevoegde klachten van kopers begeleid.

Verkopers profiteren van PayPal is een bekende en populaire betaalmethode. Vaak bieders kijken specifiek of een verkoper is het aanbieden van deze betaling.

Retailers die regelmatig te verkopen op eBay, kan een merchant account te openen. De voordelen hiervan zijn bijvoorbeeld lagere verkoopkosten, afhankelijk van het product waarde. Moet de handelaar rekening te worden goedgekeurd door PayPal.

Tags: Internet-account, eBay, PayPal, kosten, bescherming

Gerelateerde Artikelen aan PayPal kosten op eBay

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden