May 31

Cijfers voor Pasen kunt u ook sleutelen van spelen deeg, en vervolgens beschilderd met waterverf. Deze cijfers kunnen zijn uitgevoerd als een mural of individuele cijfers.


Pasen: tinker met zout deeg cijfers - hoe het werkt


Ontwerp, maar zodra zijn eigen Pasen muurschildering!Wat je nodig hebt:

 • 2 kopjes meel
 • 2 kopjes zout
 • 1 kopje water
 • 1 eetlepel olie
 • Aquarellen
 • Borstel

Met Pasen knutselen cijfers

 1. Ten eerste, een glad werkoppervlak dat je lag met kranten of een zeildoek creëer je.
 2. Alle ingrediënten voor het zout deeg kunt kneden. Als het deeg te droog is, kunt u een beetje meer water toe te voegen. Je moet altijd te bevochtigen met water handen.
 3. Nu begin je kleine figuren voor Pasen te vormen. Begin met een bal. Deze bal is een kleinere bal. Voor vastzetten van het punt waar de kogels komen boven elkaar enigszins opgeruwd. Zachtjes, worden de ballen tegen elkaar gedrukt.
 4. Nu krijgen de paashaas nog een staart en twee oren. Van een bezem scheur van enkele haren en neem als snorharen. Nu je een puntige stokken het gezicht van de paashaas.
 5. Nu de zoutdeeg drogen. Dan kunt u hem vragen om een ​​uur bij 50 graden in de oven.
 6. Later kunt u uw figuur te schilderen voor Pasen met waterverf.

Pano van zout deeg

 1. Zelfs voor een muurschildering voor de Pasen spelen deeg is gewoon gemengd.
 2. Vervolgens vormt een niet-kleefstof basis voor de mural, ofwel een rechthoek, een cirkel of een ellips. Dan moet je het model als een easter egg in nest met bloemen en vlinders.
 3. Voordat het beeld droogt, moet u naar de bijlage te leren. Aangezien er in dezelfde winkels schorsingen, moet u alleen op in het spel deeg.
 4. Nu droog het beeld, evenals de cijfers en later, kunt u de muurschildering.

Eieren met een reliëf van zout deeg

 1. Reinig de uitgeblazen eieren met azijn water. Dus verdwijnt resterende stempel blijft.
 2. Meng de bloem met het zout deeg twee delen, het ene deel zout. Voer geleidelijk aan steeds maar een klein beetje water toegevoegd, en kneed het deeg. Werk voldoende water tot het deeg glad is. Omdat u alleen een beetje zout deeg nodig heeft voor een opluchting, is het voldoende als je het maken van twee eetlepels bloem en een eetlepel zout.
 3. Aanpassen van enkele aluminiumfolie een kleine ring op waarop u het ei te maken. Egg cups zijn meestal te groot hiervoor.
 4. Maak het beheer van een kopje water. Als het deeg uitdroogt een beetje tijdens de montage en niet langer geldt, kunt u het te bevochtigen.
 5. Stel de geblazen ei met haar zijde in de ring, dus je kunt de Salzteigrelief aufmodellieren aan de saaie kant.
 6. Bij het ontwerpen van de verlichting van uw fantasie kent geen grenzen. Zo kunt u het gras te vermelden en modelleren kleine konijntjes of kuikens en druk op. Het reliëf zou moeten bestaan, maar zeker in een stuk en niet te klein zijn. Individuele motieven blijven slecht op de schelp. Met modeling tool, een kleine mes of andere scherpe voorwerpen, kunt u structuren op te nemen.
 7. Je hoeft niet om het zout deeg te bakken. Het is genoeg als je laat het moeilijk op een warme, droge plaats. Dit kan, afhankelijk van de dikte van het reliëf en de temperatuur neemt 1-3 dagen.
 8. Als het deeg volledig droog is, verf de verlichting met acrylverf. Ga zorgvuldig dus niets breekt.
 9. Als u wilt, kunt u zelfs het gehele ei met blanke lak nadat de verf droog is.

Een mand voor Pasen

 1. Kneed twee delen meel, een deel van het zout en een beetje water een deeg. Het bedrag is afhankelijk van de geplande omvang van de mand.
 2. Je verfrommelen aluminiumfolie losjes de tezamen, hetgeen de mand hebben. Plat later met Salzteigsträngen op dit formulier en laat het daar goed te drogen.
 3. Denk na over hoe je wilt de mand te vlechten, en dienovereenkomstig vormgeven van het deeg vele strengen. Dit zou liever een beetje langer dan te kort.
 4. Doe wat van de strengen in de vorm van aluminium folie en vlecht de andere in tussen. Zorg ervoor dat u niet te hard drukt, de strengen.
 5. Laat het de mand op het formulier te drogen op een warme plaats. Plan voor 2-4 dagen.
 6. Verwijder de folie heel voorzichtig, zodat er niets breekt.
 7. Als de korf een handvat zou moeten hebben, is het beter als je nu pas deze anarbeiten. U kunt hem te steunen met een aantal verfrommelde aluminiumfolie.
 8. Als zout deeg volledig droog is, verf de mand met acrylverf.
 9. U kunt het gebruiken om Pasen te versieren met bijvoorbeeld wat hooi, eieren en kleine cijfers.

Ambachten van zout deeg is niet geschikt voor buiten of vochtige plaatsen, zoals ze eindigen ondanks accepteren vocht en daardoor zwellen.

Andere Auteur: Antje Müller

Tags: Vrije tijd, Ambachten, Pasen, zout deeg

Gerelateerde Artikelen aan Pasen: tinker met zout deeg cijfers - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden