May 30

Als de lente begint, jong en oud kijken uit naar de Paastijd. Nog voor de feestdagen, is de tijd gekomen het voorjaar van Pasen knutselen in en om het huis terug te brengen, wordt de winterse deur krans opgeschort en vervangen door een meer kleurrijk. Vooral met Pasen kunt u dit Bastelanleitung eigen deur krans te passen.


Pasen - instructies voor het maken van een kleurrijke deur krans


Met Pasen past een feestelijk versierde deur krans. © Rike / PixelioWat je nodig hebt:

 • Stro krans
 • Crêpepapier
 • Twijgen van wilg, laurier, klimop
 • Houten beeldjes
 • Zijden linten
 • Eieren
 • Heißklebepistole

Het vervaardigen van een deur krans is heel simpel, dus je kunt laten de kinderen deelnemen aan de pret.

Instructies voor het maken van een deur krans met Pasen

 1. Voor de krans met behulp van deze Bastelanleitung een leeg gemaakt van stro, die nu al kunnen worden gekocht klaar vastgebonden.
 2. De krans je ze wrap met crêpepapier - het is zo kleurrijk en je kunt gemakkelijk abschmücken en hergebruik na Pasen hem.
 3. Om de krans om je heen kronkelen jonge en flexibele takken van pussy wilgen, lauweren of klimop, kun je combineren verschillende takken elke cursus. Bevestig de uiteinden met bloemist draad, proberen met behulp van groene, dus het is niet zichtbaar.

Om uw Türkranz speelt echt het thema Pasen, je hebt nu te versieren met decoratieve elementen bijbehorende hem. Dit Bastelanleitung helpen.

Instructies voor het maken van de decoratie van Pasen van de velg

 • Voor de bevestiging van afzonderlijke elementen met behulp van de eenvoud van een hete lijmpistool. Op deze manier kunt u nu met weinig houten haas uw krans plakken; die cijfers krijg je tot Pasen als verstrooide Deco te kopen voor de tafel. Andere motieven van deze soort kan in deze Bastelanleitung gebruikte komen dergelijke. Als kleine bijen, wortelen, enz. U kunt ook gebruik maken van kunstbloemen. Overwegen waar de ring u de elementen te beveiligen en vervolgens afzonderlijk in de juiste plaats een druppel lijm uit het pistool en druk op de figuur vast.
 • Op het onderste deel van de deur rand en zijden linten zien er erg mooi, hetzij door dubbele leeuwerik stropdas of lijm. Aan de ondereinden van de banden kan elk een ei hechten, hetzij plastic eieren of bemahlen twee uitgeblazen eieren die het plakken rondom bescherming tegen botsingen met zachte pussy wilgen gebruiken. Binden met een halve slag Hölzchen een draad en zet de stokken in het bovenste gat van het ei.
 • U kunt ook verschillende zijden linten te bevestigen en plakken met kleine houten beeldjes. Draad op kralen en zet deze vast met lijm, door te gaan naar de hoepel te laten vallen een kleine druppel lijm en zachtjes trekken van de kraal over.
 • Als u wilt loops bevestigen, is het raadzaam om deze te binden en vervolgens plakken op de velg.

Aan uw deur krans, das hangen, zoals vermeld in de Bastelanleitung, op het bovenste gedeelte weer door singel hapering een brede band van knooppunten en de bovenste uiteinden aan elkaar.

Tags: Crafts, ambachtelijke instructies, Pasen, decoraties, de lente, deur krans

Gerelateerde Artikelen aan Pasen - instructies voor het maken van een kleurrijke deur krans

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden