May 30

De Parrot MKI9100 is een luidspreker die u eenvoudig kunt installeren, ongeacht het type van uw auto. Uw telefoon moet een Bluetooth-interface, zodat u de speakerphone te koppelen met het.


Parrot MKi9100 - Installatie-instructies voor de carkit


De speakerphone kan ook in een vrachtwagen worden geïnstalleerd.Nieuwere auto's zijn over het algemeen verwerkt een speakerphone. Maar als je een oudere auto en willen niet te behandelen met een Bluetooth-headset of een draadloze headset, moet u een kleine luidspreker op te nemen in uw auto, waarmee u draadloos en comfortabel bellen. Dergelijke hands-free is de Parrot MKi9100.

De Parrot MKI9100 is eenvoudig te installeren

Inbegrepen bij de luidspreker, een stuurwiel afstandsbediening, een regeleenheid en een dubbele microfoon opgenomen. Bovendien, de bijbehorende aansluitkabel voor de onboard elektronica zijn. Ze bouwen de kit stevig in het voertuig.

  1. De Bluebox moet achter de radio worden gemonteerd, omdat het moet worden aangesloten op de ISO-connector of de Line-In ingang van uw radio. Om de verbinding met uw luidsprekers in het voertuig vast te stellen. Sluit elke stekker aan op uw autoradio. Als uw autoradio niet ISO stekker en geen line-in, moet u een geschikte adapter kabel, waarmee u verbinding te verkrijgen.
  2. Stel nu hier de huidige verbinding. U moet de rode draad aan op de 12 volt voeding duur en de oranje kabel aan de -12 volt voeding duur. Beide moeten niet worden verward met elkaar, anders kan de batterij kan worden afgevoerd.
  3. Installeer de dubbele microfoon in de zonneklep of op de spiegel, moet de chauffeur te tonen. De afstandsbediening stok op het stuurwiel. Zoek een plaats voor het beeldscherm waar je het goed zien. Dit wordt geplakt op het dashboard.

De werking is comfortabel

  • Na de installatie, moet je om te koppelen met uw mobiele telefoon hands-free in eerste instantie. Dit is slechts eenmaal nodig. Na het koppelen van de apparaten te detecteren, en je krijgt in de auto. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw telefoon en dat de telefoon zichtbaar is.
  • Als u een oproep krijgt, kunt u direct antwoord op het stuurwiel. Dit is zeer voordelig in het bijzonder bij hoge snelheden, zodat u beide handen aan het stuur houden. Het scherm zal laten zien wie er belt, als de beller is opgeslagen in het telefoonboek van uw mobiele telefoon.
  • De gevoeligheid van de microfoon is heel goed, dan kunt u ontspannen zitten en vrijuit te spreken.

U kunt verbinding maken met de Parrot MKI9100 ook een iPhone of iPod. De muziek wordt uitgevoerd via de luidsprekers van het voertuig. Een gedetailleerde handleiding kan worden gedownload van het internet.

Tags: Bluetooth, auto, hands-free, Automotive

Gerelateerde Artikelen aan Parrot MKi9100 - Installatie-instructies voor de carkit

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden