May 30

Vooral in de zomer, wanneer de temperaturen stijgen en zweet paardrijden steeds worden ze geplaagd door vliegen en dazen. U kunt en moet proberen om de insecten op afstand te houden om uw paarden opluchting geven.


Paard van vliegen en remmen te beschermen - Tips


Vliegen en dazen mishandelen paard erg.Vervelend plagen

 • Zowel eenvoudige fly evenals de grotere remmen, gelukkig en blind koekoek genoemd, zijn zeer oncomfortabel voor paarden, omdat ze de kleine, zeer licht insecten kunnen gebruiken, ondanks hun vacht op je huid. Je hebt een heleboel van aanraking receptoren onder de huid, die al de kleinste veranderingen in termen van druk en druk waarnemen.
 • Vliegen pest onze mounts vooral rond de ogen, waar ze zuigen het traanvocht en laten vaak ziekteverwekkers. Het resultaat is steeds tranende en pijnlijke ogen.
 • De grotere remmen zuigen bloed, het is altijd de vrouwelijke vertegenwoordigers, omdat ze moeten het bloed te vormen en te deponeren hun eieren. Ze worden aangetrokken door de geur van paarden, intensiveert wanneer zweten tijdens het werk of door te beginnen door de hitte. Verdeel dit kunnen plagen alleen omslachtig, ze zijn zeer opdringerig. De beten van de remmen zijn zichtbaar als grote urticaria die significant met een diameter van ongeveer 3 cm stijging van het niveau. Bijten en kunnen besmet raken, vooral als ze worden gevonden in gebieden die zijn blootgesteld aan natuurlijke wrijving, zoals. Bijvoorbeeld, tussen de benen, aan de riem of zadelpositie, in de stoeprand groef strap
 • Paarden proberen door frequente schudden en het raken van de staart, te ontdoen van deze plagen. Soms treden ook gericht onder de buik of probeert te rijden met de top van een Hinterhufes een rem nek of ganache.
 • Bij het rijden geplaagd viervoeters kan niet meer goed concentreren op de renners falen lessen, zoals een gesloten, stil staat en de manege is om te vechten tegen de piercing en zuigende insecten.

Remedie tegen vliegen en dazen

U kunt uw paard niet beschermen volledig voordat het ongedierte, maar u kunt bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen en uw paard te moedigen onaantrekkelijk om insecten te zijn.

 • Als zeer goed gelegen maskers hebben bewezen voor paarden die hen trekken over zijn hoofd en dicht körpereng met klittenband. Deze maskers zijn gemaakt van een zeer fijn geweven gaas die doorzichtig voor de dieren. Zo kunt u duidelijk zien hun omgeving nog niet, maar de kleine vliegjes niet kan glijden door de kleine mazen, ogen en oren beschermd blijven. Echter, deze bescherming is meestal alleen mogelijk als u niet het paard te rijden. Hoewel je kunt proberen om het masker en de teugel te trekken, maar dit wordt niet aanbevolen omdat ze niet strak zeehonden en eventueel kunt insecten onder het masker te krijgen. Tijdens het rijden kunt u echter gebruik maken van een Frans hoofdband die de meeste insecten bang door de bewegende pony. Veel van deze hoofdbanden zijn in combinatie met gehoorbescherming.
 • Op het weiland en bij het rijden in de stap, kan je paard jas een vlieg je vel. Het werkt als het masker, is daarom van een fijn gaas gemaakt. Hoe kunt u uw paard te beschermen tegen twee insectensoorten, althans van boven, maar de benen en buik nog steeds kwetsbaar blijven. Je moet altijd alert zijn en helpen je paard bij de verdeling van de bijzonder lastige remmen.
 • Veel rijders gaan door te spuiten hun paarden met vliegen spray. De ingrediënten zijn de zeer onaangename insecten en houdt ze op afstand. Dit betekent echter stoofpot van sterk en zijn niet prettig voor de ruiter. Sommige paard kan ook niet deze middelen en een allergische reactie verdragen.
 • Een andere optie die je hebt om paarden te beschermen tegen de binnenkant tegen insecten. Er zijn iets knoflook bevattende granen, die ervoor zorgen dat de dieren krijgen een-knoflook met damp, die het ongedierte niet willen.

Paarden trek de insecten

Wanneer paarden echter stekende insecten worden gevonden, kan deze niet veranderen. Echter, je moet niet per se te rijden in de buurt van de typische woningen van de insecten en ook nog andere dingen te leren.

 • Net Remmen steeds bevinden zich in vochtige gebieden. Dus u moet vermijden. Neem tijdens de hack liever uit de buurt van een wetland in de aankoop te sturen.
 • Bij het kiezen van uw stallen, moet je er ook voor zorgen dat dit niet per se in de buurt van een broeinest van ongedierte.
 • In extreme hitte, moet je rijden in de avonduren, om overmatig zweten van uw paard te voorkomen.
 • Laat je paard niet neem een ​​kop slaan strafbaar wanneer het probeert om zich te ontdoen van een rem, pak liever een portie.
 • Volg insect de dieren in de stal, moet u de afgeschermde ramen te beschermen.
 • Ook in gedachten houden dat het ongedierte kan ook de levensduur van de paarden. U krijgt samen met de insecten, maar zijn dankbaar voor alle positieve steun van het volk.

Tags: Leisure, paarden, dazen, vliegen, remmen steken

Gerelateerde Artikelen aan Paard van vliegen en remmen te beschermen - Tips

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden